Ce decizie a luat Cătălin Moroșanu după ce Sergiu a vândut casa primită din donații: „Bă, de ce te-ai întors în sărăcie?”

Ce decizie a luat Cătălin Moroșanu după ce Sergiu a vândut casa primită din donații: „Bă, de ce te-ai întors în sărăcie?”
Copiii familiei Ciobotaru vor avea cel mai mult de suferit dpă ce Sergiu a vândut casa și s-a mutat în mahala, potrivit lui Cătălin Moroșanu / Sursă FOTO: Instagram - @catalin_morosanu_official
Publicat: 01/05/2021, 09:29
Actualizat: 01/05/2021, 09:51

Cătălin Moroșanu se arată dezamăgit de faptul că Sergiu, cel pe care l-a ajutat să aibă un acoperiș deasupra capului pentru el și familia lui, a vândut casa primită din donații. Sportivul susține că într-o oarecare măsură se aștepta la un astfel de „deznodământ”.

Sergiu Ciobotariu a impresionat o țară întreagă în cursul anului trecut când cineva l-a surprins în timp ce călărea spre maternitatea unde soția lui născuse. Situația lor financiară era atât de gravă, încât nu avea bani să meargă cu un mijloc de transport.

Pe măsură ce cazul lui devenea din ce în ce mai cunoscut, Cătălin Moroșanu a intervenit pentru a-i oferi un real ajutor. A reușit să strângă 5.600 de euro și să îi cumpere o casă lui Sergiu pentru el și familia lui în cadrul unei campanii umanitare. Însă la începutul lunii aprilie a acestui an, Sergiu a recunoscut că a vândut casa primită deoarece avea dificultăți financiare.

Cătălin Moroșanu, dezamăgit de gestul lui Sergiu: „Bă, de ce te-ai întors în sărăcie?”

Cătălin Moroșanu s-a hotărât să discute cu bărbatul pentru a afla adevăratul motiv care l-a determinat să înstrăineze casa. Sportivul a mărturisit pentru as.ro că se aștepta oarecum la acest deznodământ.

„Când o să mă duc la Iaşi o să am o discuţie cu el şi o să îl întreb: «Bă, de ce te-ai întors în sărăcie?» Sunt foarte dezamăgit. Eu aveam semnale că ar vrea să facă chestia asta. Chiar m-a sunat cineva care voia să cumpere casa lui Sergiu. Şi i-am zis: «Cum să cumperi casa lui Sergiu? Nu îţi vând casa lui Sergiu pentru că e luată din donaţii». Una la mână!

Banii au fost strânşi din donaţii. Sute de mii de români au pus mână la mână să îi îndeplinească visul unui om. Acum ce fac? Îmi bat joc de banii lor? De dorinţa lor de a ajuta pe cineva? Nu am fost de acord să vând casa pentru că trebuia semnătura mea.

În momentul în care am cumpărat imobilul i-am pus o clauză în contract şi i-am spus că timp de 5 ani nu are voie să înstrăineze imobilul. El nu are voie să înstrăineze bunul respectiv. Acum eu nu ştiu ce tertip financiar a folosit. Poate a închiriat-o sau ceva de genul”, a declarat Cătălin Moroșanu, pentru as.ro.

Sportivul: „Mi-e milă de copiii lui. Copiii ăia ce educaţie vor avea?”

De asemenea, acesta a reamintit de condițiile precare în care Sergiu Ciobotariu și familia locuiau în urmă cu un an, înainte ca oamenii să se mobilizeze și să-l ajute cumpărându-i o casă. Cătălin Moroșanu s-a arătat dezamăgit de turnura pe care au luat-o lucrurile și a subliniat că cei mici, copiii familiei Ciobotaru, vor avea cel mai mult de suferit.

„L-am luat dintr-o mahala, nu avea gaze curent. Nu avea nimic. Stătea într-un bordei, era acoperit cu covoare. Nici măcar nu era făcut din chirpici. Nu avea nimic. Şi i-am luat o casă cu internet, proprietarul i-a lăsat tot, toată mobilă. Avea şi baie, avea tot. Avea şi în spate o bucată de teren unde putea să priponească şi calul. I-am dat tot.

Sunt dezamăgit, dar asta nu înseamnă că nu vom mai ajuta alţi oameni. Mi-e milă de copiii lui. Poate copiii aveau şansa să crească într-un mediu mai bun, să se ducă la şcoală. Acolo, în mahalaua aia, la ce şcoală să se ducă? Cine îi primeşte? Copiii ăia ce educaţie vor avea?”, a adăugat Cătălin Moroșanu.

Un nou transfer de TOP la CFR Cluj. Şefii campioanei României îi îndeplinesc toate dorinţele...
Prodanca a aflat cine e amanta lui Reghe şi o AMENINŢĂ în ultimul hal: 'O...
FOTO. Mihaela Rădulescu, apariție interzisă! O rochie transparentă, prin care s-a văzut prea mult
Alimentul care scade temperatura corporală. 10 mâncăruri pentru caniculă
Doi copii au murit! Cel mai cunoscut medic din Romania avertizeaza populatia! Aceste pastile UCID...
Motivul pentru care Ilie Năstase o sfătuiește pe Simona Halep să nu rateze Wimbledonul |...
Anunţ IMPORTANT pentru şoferi! Ce trebuie să ştie conducătorii auto când li se suspendă permisul
Evaluare Naţională 2021. Subiectele la Matematică. Ce au avut de rezolvat elevii de clasa a...
BANCUL ZILEI – Amor nebun cu vecina, din răzbunare!
China a încercat să ascundă analizele de secvențiere ale virusului. Singura certitudine a detectivului care...
Prodanca a aflat cine e amanta lui Reghe şi o AMENINŢĂ în ultimul hal: 'O...
Ce declanşează la FEMEI dorinţa de a FACE sex? Răspunsul cercetătorilor este neaşteptat
Alimentul oltenesc după care nemții sunt înnebuniți. Producția ia imediat drumul Germaniei, românii nu apucă...
Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la proba de matematică de la Evaluarea Națională...
Fiica lui Michael Jackson, dezvăluire șocantă despre un incident petrecut alături de tatăl ei
Ultima oră: Celebrul om de afaceri S-A SINUCIS... Primele informații
PFIZER revoluționează toată lumea medicală! Toți cei vaccinați cu ambele doze trebuie să știe
Tinerii vaccinați cu Pfizer pot face boala! Alertă de ultimă oră. Ce efecte apar
S-a prăbuşit City Insurance, cea mai mare companie de RCA! Tot managementul este suspendat, Fondul...
Cine este prima femeie din clubul miliardarilor din ţara noastră. Ea a construit de la...