Ce decizie a luat Cătălin Moroșanu după ce Sergiu a vândut casa primită din donații: „Bă, de ce te-ai întors în sărăcie?”

Ce decizie a luat Cătălin Moroșanu după ce Sergiu a vândut casa primită din donații: „Bă, de ce te-ai întors în sărăcie?”
Copiii familiei Ciobotaru vor avea cel mai mult de suferit dpă ce Sergiu a vândut casa și s-a mutat în mahala, potrivit lui Cătălin Moroșanu / Sursă FOTO: Instagram - @catalin_morosanu_official
Publicat: 01/05/2021, 09:29
Actualizat: 01/05/2021, 09:51

Cătălin Moroșanu se arată dezamăgit de faptul că Sergiu, cel pe care l-a ajutat să aibă un acoperiș deasupra capului pentru el și familia lui, a vândut casa primită din donații. Sportivul susține că într-o oarecare măsură se aștepta la un astfel de „deznodământ”.

Sergiu Ciobotariu a impresionat o țară întreagă în cursul anului trecut când cineva l-a surprins în timp ce călărea spre maternitatea unde soția lui născuse. Situația lor financiară era atât de gravă, încât nu avea bani să meargă cu un mijloc de transport.

Pe măsură ce cazul lui devenea din ce în ce mai cunoscut, Cătălin Moroșanu a intervenit pentru a-i oferi un real ajutor. A reușit să strângă 5.600 de euro și să îi cumpere o casă lui Sergiu pentru el și familia lui în cadrul unei campanii umanitare. Însă la începutul lunii aprilie a acestui an, Sergiu a recunoscut că a vândut casa primită deoarece avea dificultăți financiare.

Cătălin Moroșanu, dezamăgit de gestul lui Sergiu: „Bă, de ce te-ai întors în sărăcie?”

Cătălin Moroșanu s-a hotărât să discute cu bărbatul pentru a afla adevăratul motiv care l-a determinat să înstrăineze casa. Sportivul a mărturisit pentru as.ro că se aștepta oarecum la acest deznodământ.

„Când o să mă duc la Iaşi o să am o discuţie cu el şi o să îl întreb: «Bă, de ce te-ai întors în sărăcie?» Sunt foarte dezamăgit. Eu aveam semnale că ar vrea să facă chestia asta. Chiar m-a sunat cineva care voia să cumpere casa lui Sergiu. Şi i-am zis: «Cum să cumperi casa lui Sergiu? Nu îţi vând casa lui Sergiu pentru că e luată din donaţii». Una la mână!

Banii au fost strânşi din donaţii. Sute de mii de români au pus mână la mână să îi îndeplinească visul unui om. Acum ce fac? Îmi bat joc de banii lor? De dorinţa lor de a ajuta pe cineva? Nu am fost de acord să vând casa pentru că trebuia semnătura mea.

În momentul în care am cumpărat imobilul i-am pus o clauză în contract şi i-am spus că timp de 5 ani nu are voie să înstrăineze imobilul. El nu are voie să înstrăineze bunul respectiv. Acum eu nu ştiu ce tertip financiar a folosit. Poate a închiriat-o sau ceva de genul”, a declarat Cătălin Moroșanu, pentru as.ro.

Sportivul: „Mi-e milă de copiii lui. Copiii ăia ce educaţie vor avea?”

De asemenea, acesta a reamintit de condițiile precare în care Sergiu Ciobotariu și familia locuiau în urmă cu un an, înainte ca oamenii să se mobilizeze și să-l ajute cumpărându-i o casă. Cătălin Moroșanu s-a arătat dezamăgit de turnura pe care au luat-o lucrurile și a subliniat că cei mici, copiii familiei Ciobotaru, vor avea cel mai mult de suferit.

„L-am luat dintr-o mahala, nu avea gaze curent. Nu avea nimic. Stătea într-un bordei, era acoperit cu covoare. Nici măcar nu era făcut din chirpici. Nu avea nimic. Şi i-am luat o casă cu internet, proprietarul i-a lăsat tot, toată mobilă. Avea şi baie, avea tot. Avea şi în spate o bucată de teren unde putea să priponească şi calul. I-am dat tot.

Sunt dezamăgit, dar asta nu înseamnă că nu vom mai ajuta alţi oameni. Mi-e milă de copiii lui. Poate copiii aveau şansa să crească într-un mediu mai bun, să se ducă la şcoală. Acolo, în mahalaua aia, la ce şcoală să se ducă? Cine îi primeşte? Copiii ăia ce educaţie vor avea?”, a adăugat Cătălin Moroșanu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
China și SUA ar trebui să fie parteneri, a declarat Xi Jinping