Coșmarul a două surori din Iași, care au fost abuzate de un vecin. Fetițele mărturisesc că bărbatul le mângăia în zona intimă și venea frecvent în casa lor

Redactor:
Maria Stoica
Coșmarul a două surori din Iași, care au fost abuzate de un vecin. Fetițele mărturisesc că bărbatul le mângăia în zona intimă și venea frecvent în casa lor
Clipe de coșmar pentru două surori, după ce au fost abuzate sexual de vecinul lor. Bărbatul venea frecvent în casă să o viziteze pe mamă

Două surori din județul Iași, în vârstă de 5 și 7 ani, le-au povestit angajaților de a Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași chinurile la care au fost supuse, când copilele rămâneau singure acasă, relatează publicația Bună Ziua Iași.

Două surori, abuzate sexual de un vecin

În urmă cu câteva zile, reprezentanții DGASPC Iași au intrat în alertă după ce le-au ascultat pe cele două fetițe, D.P. și I.P., în vârstă de 5 și 7 ani. Copilele au menționat că, în cursul acestui an, în mai multe rânduri, în momente în care le prindea singure, individul le săruta în zonele intime. Acestea au mărturisit că vecinul obișnuia să vină des în vizită la mama lor, însă femeia nu ar fi aflat până recent despre ce se întâmpla în absența ei.

După ce au ascultat relatările minorelor, cei de la DGASPC au pus mâna pe telefon și au sesizat oamenii legii, mai scrie BZI.

Suspectul, arestat preventiv de către judecătorii ieșeni, sub acuzația de agresiune sexuală

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au menționat că Vasile Pricop ar fi agresat sexual o fetiță de patru ori.De asemenea, oamenii legii au mai stabilit că individul ar fi abuzat-o pe cea de-a doua soră – în două rânduri.La final, anchetatorii au propus arestarea individului din Iași.

Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași cu privire la inculpatul Vasile Pricop. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Vasile Pricop, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală (patru acte materiale comise asupra unei persoane vătămate minore și două acte materiale comise asupra unei alte persoane vătămate minore), pentru o perioadă de 30 de zile”, au menționat magistrații din cadrul Judecătoriei Iași.

”Așa fac tăticii normali cu fetițele lor”. Calvarul fetei abuzate sexual de tatăl ei de la 11 ani

Un bărbat de 40 de ani din Pecineaga, Constanța, a fost arestat preventiv după ce își violase în repetate rânduri fiica. Cazul tulburător al copilei de 15 ani a ieșit la lumină după ce mama ei a mers la Poliție să-l denunțe pe bărbat.

Constantin A. din localitatea Pecineaga, judeţul Constanţa, a fost arestat pentru comiterea infracţiunii de viol. Poliţia l-a reţinut pentru 24 de ore pe data de 13 septembrie, iar pe 16 septembrie instanța de judecată a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
FOTO. Avocata superbă, `vânată` de fotbaliști! Cine este Andreea Roșca
FOTO. Ea e femeia pentru care Walter Zenga ar fi părăsit-o pe Raluca! Seamănă foarte...
Când vine, de fapt, iarna în România. Data în care va începe să ningă
Marea Britanie vrea să reducă perioada de carantină la 10 sau chiar 7 zile. România...
Mulți se plâng că 2020 e cel mai rău an din istorie. Care este, de...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
Ce a ajuns să facă Mariana Moculescu după ce s-a lăsat de videochat? Femeia trăiește...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Anunț uimitor despre pensii: se întâmplă acum cu banii a milioane de români
Sfântul Dimitrie cel Nou 2020: Marţi este sărbătoare mare pentru toţi românii! Ce nu este...
Gaze urât mirositoare? Alimentele care la declanșează și când poate fi vorba de cancer la...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Cine este tânăra care vinde unele dintre cele mai scumpe locuinţe din Bucuresti
Inchide