• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

DOCUMENT. Spitalul de boli infecțioase din Brașov își amenință medicii cu închisoarea, dacă divulgă informații despre COVID-19

DOCUMENT. Spitalul de boli infecțioase din Brașov își amenință medicii cu închisoarea, dacă divulgă informații despre COVID-19
Digital

Spitalul de boli infecțioase din Brașov își amenință medicii cu închisoarea, dacă ”divulgă informații” despre COVID-19, potrivit unui document afișat în incinta unității spitalicești.

”Către TOT PERSONALUL SPITALULUI

Vă atenționăm că este INTERZIS să divulgați orice informație în context epidemiologic (număr cazuri COVD-19, suspecți, confirmați, inclusiv propagarea de știri false. Orice informație se pedepsește conform legii în vigoare (chiar și închisoare). Singurele instituții abilitate sunt: Direcția Sanitară Publică și Instituția Prefectului Brașov”.

Documentul, făcut public de jurnaliștii de la Libertatea, este semnat de managerul spitalului, Dora Godri, numită de Consiliul de Administrație chiar pe 13 martie.

Șeful CA al Spitalului de Boli Infecțioase, unde se aduc bolnavii de Coronavirus din centrul țării, este Andrei Kadas, consilier județean ales pe listele PNL și demisionar de curând din partid în urma unui scandal public, informează aceeași publicație.

Inchide