Explozie într-un bloc din Dâmbovița. O femeie a suferit arsuri, iar 12 locatari au fost evacuați

Explozie într-un bloc din Dâmbovița. O femeie a suferit arsuri, iar 12 locatari au fost evacuați
Explozie într-un bloc din Dâmbovița
Publicat: 28/11/2022, 12:11
Actualizat: 28/11/2022, 12:45

S-a dat alarma într-un oraș din Dâmbovița după ce o explozie s-a produs într-un apartament din orașul Fieni. Proprietara imobilului a fost rănită, iar 12 locatari au fost evacuați.

Se pare că incidentul s-a produs când femeia a vrut să pornească instalația de încălzire pe gaze, pe care funcționa soba din locuință.

Panică în Fieni

Deflagrația s-a produs la apartamentul situat la primul etaj al imobilului, dar suflul puternic a afectat și apartamentul vecin. Oamenii s-au panicat din cauza zgomotului puternic. Bucăți din tâmplăria apartamentului și ușa au fost smulse de suflul exploziei. Proprietara apartamentului, o femeie de 70 de ani, a suferit arsuri și a primit îngrijiri de la echipajul SMURD sosit la fața locului.

Au intervenit de urgență pompierii de la Garda Fieni cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, Detașamentul Pucioasa cu două autospeciale de stingere și o autospecială pentru descarcerare. Din fericire, explozia nu a fost urmată de un incendiu, dar pagubele sunt serioase.

Au fost evacuate 12 persoane din blocul unde se află apartamentul afectat. Echipele de cercetare și reprezentanții furnizorului de gaze continua cercetările.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase