FOTO| Coșmarul trăit de un român, plecat în concediu în Grecia: „Ajungi şi descoperi că ceea ce ai plătit la preţ dublu e o mizerie absolută”

Publicat: 20/09/2021, 12:25
Actualizat: 20/09/2021, 13:51

Marius Miron, un gălăţean care s-a întors din vacanţă din Grecia, a povestit experienţa de coşmar pe care a avut-o în concediul din Grecia din luna septembrie. „Ajungi şi descoperi că ceea ce ai plătit la preţ dublu e de o mizerie absolută”, mărturisește tânărul pe pagina de Facebook.

Bărbatul spune că și-a dorit să-şi sărbătorească ziua de naştere în insula Skiathos din Grecia şi, prin urmare, a plătit o sumă mai mare pentru a avea parte de o vacanță binemeritată.

Îţi serbezi ziua de naştere pe 13 septembrie, te gândesti ca anul ăsta să faci ceva special alături de iubita ta (…)Studiezi oferta, pui nişte întrebari, oscilezi între varianta cea mai ieftină numită ”Smart Villa” care costă în jurul a 500 de euro (particularitatea fiind că afli doar cu o zi înainte cazarea exactă), şi variante teoretic superioare (imediat aflaţi de ce teoretic) la preţuri de aproximativ 850-1000 de euro cu denumiri pompoase de tip „camera double standard” şi „camera double SUPERIOR. Pentru că îţi doreşti o vacanţă reusită, optezi să nu te zgârceşti si alegi versiunea de camera „double superior, scrie Marius pe pagina de Facebook.

„Interiorul camerei pătat si murdar, ziduri crăpate”

În continuare, el susține că în momentul în care a plătit pentru pachetul turistic, la agenţie i-a fost prezentată o suprafaţă mult mai mare, camerele erau recent renovate, iar mobilierul era nou.Când a ajuns la cazare, surpriza a fost una neplăcută: „O cameră care îţi oferă condiţii de cazare mult mai proaste decât puteai găsi în Vama Veche la localnici pe vremea când încă nu se ridicase nicio pensiune”, scrie românul pe pagina de Facebook.

Ajungi acolo şi descoperi că ceea ce ai plătit la preţ dublu e de o mizerie absolută, cu aer conditionat care nu a mai fost curăţat de la instalare (dar pentru care plateşti bani în plus la cazare dacă vrei sa-l foloseşti), ustensile şi aparate de bucătarie defecte, ruginite, uzate fizic sau moral, mobilier umflat, defect, spart, afumat, rupt şi care a fost nou prin anii 1980, pături vechi slinoase, murdare, pătate, cearşafuri rupte şi patate, singurul scaun din interiorul camerei patat si murdar, ziduri crăpate, lucrări la instalaţia electrică astupate în bataie de joc, întrerupătoare şi prize care ies din perete, plasa de insecte rupta şi draperii pe jumătate căzute de pe rama lor, saltea deformată cu „dâmburi” a căror arcuri îţi intra in spinare, coş de gunoi de la baie care arată de parcă s-a jucat fotbal cu el, şi în general o cameră care îți ofera conditii de cazare mult mai proaste decat puteai găsi în Vama Veche la localnici pe vremea cand încă nu se ridicase nicio pensiune”, a scris nemulţumit turistul român, pe pagina de socializare.

Citește și Revolta unui medic român, aflat în concediu în Grecia. „Am înţeles cât de duplicitari putem fi ca naţie. O bătaie de joc”

Sursă foto: Marius Miron Facebook

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase