Gluma virală a lui Raed Arafat de pe Facebook! Doctorul de la DSU îi ironizează pe „Dacii liberi” care dau sfaturi medicale pe Facebook: Aici, la Școala de Medicină din cadrul Universității Facebook, deviza noastră este „Oricine poate fi doctor”

Redactor:
Alexandru Coman
Gluma virală a lui Raed Arafat de pe Facebook! Doctorul de la DSU îi ironizează pe „Dacii  liberi” care dau sfaturi medicale pe Facebook: Aici, la Școala de Medicină din cadrul Universității Facebook, deviza noastră este „Oricine poate fi doctor”
Raed Arafat, șeful DSU / Captură Digi 24

Medicul Raed Arafat a postat vineri pe Facebook o glumă care a devenit în scurt timp virală, apreciată de foarte mulți, dar și criticată. Este vorba de o ironie la adresa celor care dau sfaturi medicale pe Facebook, acum în pandemie, deși nu au o pregătire în acest sens.

„V-ați dorit vreodată să practicați medicina fără efortul de a fi responsabil pentru oamenii care mor? Ei bine, aici, la Școala de Medicină din cadrul Universității Facebook, deviza noastră este „Oricine poate fi doctor”. Cursurile noastre cele mai populare includ „De ce măștile de protecție nu funcționează”, urmat de „Măștile sunt nesănătoase și îți pot cauza îmbolnăvirea”.

Nu lăsați lipsa de pregătire sau experiență să vă împiedice să postați sfaturi medicale rele. Cursurile noastre online nu sunt limitate ca număr de participanți și, în plus, nu sunt necesare taxe de înscriere sau nivel intelectual. Înscrieți-vă acum și începeți-vă cariera de medic Facebook necalificat chiar astăzi”, se arată în postarea publicată vineri de medicul Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Raed Arafat: „Să aveți grijă de unde vă luați informațiile!”

„Cred ca multi dintre comentatorii de pe Facebook, si nu numai, au trecut prin aceasta scoala de medicina.

Sa aveti grija de unde va luati informatiile!”, a mai precizat Arafat.

Postarea lui Arafat a deventi virală, dar pe lângă foarte multe aprecieri a atras și critici:

„Păcat că ați trecut la miștouri din astea ieftine”

„Serios? Păcat că ați trecut la miștouri din astea ieftine” sau

„Domnule doctor, ne cam iei la mișto și nu e bine ! Dacă tot ați pus caluș (mască) în gură românilor, de ce nu mergeți mai departe și să închideți FB-ul că, vorba ceea, „pentru că puteți” !? Lansați câte o „vorbă” și-i lăsați pe români să vorbească, singuri !? „Nu e bine, domnule doctor, nu e bine” ! Vă mai amintiți de vorbele astea ?!”, sunt comentarii cae îl „taxează” pe Arafat.

 

Inchide