PROFEȚIE. Florin Călinescu anunță Apocalipsa! „Agresivitatea ființei umane vizavi de mâncare”

PROFEȚIE. Florin Călinescu anunță Apocalipsa! „Agresivitatea ființei umane vizavi de mâncare”
Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 16/04/2020, 09:08

Una dintre primele vedete ale României democratice analizează în termeni cât se poate de duri vremurile pe care le trăim. Florin Călinescu crede că omenirea trece prin cea mai dificilă perioadă a ultimilor ani, iar viitorul nu este deloc roz.

Într-un live pe Facebook, actorul Florin Călinescu spune totul despre pandemia de Covid-19. „Situația actuală probabil este datorată marilor puteri, într-o gâlceavă bine gândită de laborator, pentru că este mai complicat să acționezi cu focoase nucleare sau cu tot felul de unelte militare care se văd din orice satelit, și atunci, probabil, că arma aceasta chimică, bacterilogică, virusologică este foarte la îndemână și funcționează tăcut”, spune juratul de la „Românii au talent”.

Călinescu vede că „virusul are calm, are răbdare și, pe care-l prinde, îl articulează. Dacă ești bătrân și ai comorbidități, asta este o poveste…”.

Revenind la „gâlceava între America, Rusia și China”, aceasta „produce efectele pe care le vedem astăzi. Ne-a lăsat în pace de miliarde de ani, odată cu isprava doamnei Eva”.Ce se întâmplă acum, însă? „Biserica greacă și cipriotă, mult mai ortodoxă decât a noastră, a zis «Stați acasă, Dumnezeu nu vă numără în incinta bisericii ca la școală»”.

De altfel, Florin Călinescu lansează un avertisment pentru românii care nu înțeleg pericolul: „Vreți să vă întâlniți cu Dumnezeu? Ieșiți și rezemați-vă fruntea de primul copac, dacă mai găsiți în viață, și gândiți-vă la El! Și nu V-a întârzia să apară! Pentru că asta este bucuria și imensitatea Lui, deși suntem milioane, El îi apare fiecăruia!”.

În finalul intervenției pe Facebook, Călinescu profețește vremuri apocaliptice: „O să urmeze vremuri apocaliptice, cu turismul, cu agricultura… O să fie o agresivitate a ființei umane vizavi de mâncare. Ținuți din trei în trei metri la magazin, nu are scopul să nu ne îmbolnăvim…”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase