REACȚIE. Dan Cristian Popescu, explicații după incidentul de la Delfinului. Cum s-a transformat Sectorul 2 în patinoar

Redactor:
Marius Olaru
REACȚIE. Dan Cristian Popescu, explicații după incidentul de la Delfinului. Cum s-a transformat Sectorul 2 în patinoar
REACȚIE. Dan Cristian Popescu, explicații după incidentul de la Delfinului. Cum s-a transformat Sectorul 2 în patinoar / Sursa FOTO: https://www.gds.ro

Accidente în lanț, azi, 30 iunie, în zona Delfinului din Capitală. Mai multe mașini s-au tamponat, alunecând pe o porțiune de drum transformată, în plină vară, în patinoar. GÂNDUL l-a contactat pe Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, pentru o explicație oficială cu privire la cele întâmplate.

„Un incident regretabil”, spune politicianul liberal. Cum s-a ajuns, totuși, la o asemenea situație, rămâne un mister pe care organele abilitate, în speță Poliția, și-au luat misiunea să-l dezlege.

Societatea Supercom, amendată

Contactat de GÂNDUL, Dan Cristian Popescu ne-a precizat că Primăria Sector 2 a amendat deja firma Supercom, responsabilă cu asigurarea curățeniei în zonă.

„Un incident regretabil. Noi avem contract pentru stropire cu apă, dar pe un tronson din traseul unei cisterne se aluneca de dimineață, pe la 9.40. Au fost câteva accidente și 20 de tamponări. Am intervenit urgent, în sensul că am blocat tronsonul respectiv cu mașini de Poliție și am spălat strada cu detergent”, ne-a declarat viceprimarul Sectorului 2.

Pentru incidentul în cauză, Dan Cristian Popescu susține că Primăria S2 a amendat deja firma Supercom! „Avem contract cu Supercom pentru spălare cu apă, fără nimic altceva, fără nicio substanță, să fie clar! Se pare că apa folosită pe acel tronson conținea urme de ceva, o substanță care făcea să alunece mașinile. Am amendat societatea Supercom și am demarat o anchetă, la fe cum au procedat și ei. Din câte am înțeles, Supercom va contesta amenzile, dar eu aștept un punct de vedere oficial al firmei, după ancheta pe care o vor efectua, plus raportul Poliției”, precizează Dan Cristian Popescu.

Diferență de 3 ore între momentul spălării și producerea accidentelor

Cisterna care a operat pe tronsonul de la Piața Delfinului a spălat șoseaua la ora 6 dimineața, iar accidentele în trafic s-au produs începând cu 9.40.  Din câte se pare, cei de la Supercom ar bănui că o altă mașină care a trecut prin zonă a scăpat substanța pe carosabil.

Oricum, din punctul de vedere al „vicelui” Dan Cristian Popescu, „nu a existat o rea intenție, exclud această posibilitate”.

Inchide