Specialiști internaționali prezintă, în premieră, experiențele vindecării și tratamentele viitorului în boli precum cele autoimune sau cancerul

Specialiști internaționali prezintă, în premieră, experiențele vindecării și tratamentele viitorului în boli precum cele autoimune sau cancerul
Fotografie cu caracter ilustrativ, sursa: Envato Elements
Publicat: 28/08/2023, 17:49

Prima ediție a conferinței internaționale „Experiențele Vindecării”, un eveniment în cadrul căruia experți de talie mondială vor prezenta subiecte de interes actual explicate într-un limbaj accesibil, va avea loc la București. Dr. Liana Barnoș, fondator al clinicii Lilium Life Institute și membru în consiliul de conducere al Societății Române de Acupunctură Medicală și Medicină Integrativă, a explicat că, la eveniment, cercetători vizionari vor prezenta, în premieră națională, care sunt alternativele viitorului în tratamentele unor boli precum cele autoimune sau cancerul.

„Un spectacol al științei și al competenței, soluții noi la probleme vechi de când lumea, abordări diferite, bazate pe un alt mod de a înțelege mecanismele declanșării bolii. Descoperiri de ultimă oră care ne îndreptățesc să sperăm într-o cât mai grabnică și trainică vindecare. Tratamente unice de o noutate absolută, cum este terapia fotodinamică cu substanțe fotosensibile utilizată în cancer, tratamente de lungire a telomerilor care sunt răspunzători de o viață lungă în sănătate, sau tratamente pentru refacerea sistemului imunitar în boli precum alergiile, bolile autoimune și cancer, cazuri concrete din practica unor cercetători vizionari, de talie mondială, pregătiți să ne arate în premieră națională care sunt alternativele viitorului”, a spus dr. Liana Barnoș.

„Pe toate acestea, dar nu numai, vă invităm  să le descoperiți la prima ediție a conferinței Experiențele Vindecării, un veritabil spectacol al competenței, o provocare de a privi și trata acest flagel mondial dintr-o nouă perspectivă. Pentru că știm că, dincolo de speranță, există certitudini și inovație”, a explicat fondatorul clinicii Lilium Life Institute.

Conferința „Experiențele Vindecării” este organizată de Lilium Life Institute, în parteneriat cu editura Didactica Publishing House și cu Fundația „Inimă pentru Inimă”, în 8 septembrie 2023, la Opera Națională din București. Evenimentul se adresează publicului larg, nefiind unul rezervat exclusiv specialiștilor.

Agenda conferinței, care durează între orele 10:00 și 19:00, include următoarele prezentări și teme de discuții:

  • „Rolul alimentației sănătoase, a apei și al emoțiilor în asigurarea sănătății și longevității creierului” – prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea;
  • „Apa ca mediu de transmitere cuantică a informației, atât în sănătate, cât și în boală” – lector universitar dr. Mihaela Gheorghiu, șef de lucrări la Disciplina de Fiziopatologie și Imunologie UMF „Carol Davila”, specialist în imagistică medicală;
  • „Terapiile de susținere a sistemului imunitar pentru activarea mecanismelor de auto-vindecare” – prof. dr. Toshio Inui, Japonia, imunolog de talie mondială;
  • „Aplicațiile fizicii cuantice în identificarea factorilor ce conduc la accelerarea îmbătrânirii” – dr. Liana Barnoș, medic de medicină generală, fondatorul Lilium Life Institute;
  • „Experiența vindecării din perspectivă personală, calea spirituală a vindecării și cum o poate accesa oricine” – prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan;
  • „Cele 7 principii de bază pentru lupta împotriva cancerului si o viață trăită in sănătate” – dr. Antonio Jimenez, fondator al clinicilor Hope4Cancer din Mexic.

Conferențiarii, atât din România cât și din străinătate, sunt experți de talie mondială, adevărate nume de referință în domeniile lor de activitate.

Dr. Antonio Jimenez (SUA / Mexic) – Fondator și director medical al clinicilor Hope4Cancer din Mexic, o personalitate marcantă în oncologia integrativă, de peste două decenii ani își dedică viața și activitatea în găsirea celor mai noi soluții de tratament non-toxic pentru cancer. Cu o echipă de 25 de medici specializați și o experiență vastă de peste 30 de ani, acumulată din tratarea a peste 20.000 pacienți care au trecut pragul clinicilor lui, dr. Jimenez propune o schimbare de paradigmă în abordarea acestui flagel mondial, cancerul. În cartea sa, „Speranță în tratarea cancerului”, care va fi lansată oficial cu această ocazie, el descrie soluții de tratament în cancer și oferă un ghid practic, fundamentat pe șapte principii de bază, pentru o sănătate deplină.

Acad. prof. univ. dr. Alexandru Vladimir Ciurea este membru de onoare al Academiei Române, secția Științe Medicale, profesor emerit de neurochirurgie al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, vicepreședintele Comitetului de Neurochirurgie al Ministerului Sănătății din România.

Prof. dr Toshio Inui (Japonia) este director medical al Saisei Mirai Immunotherapy Clinic, un grup de șase clinici în cele mai importante zone din Japonia și al altor opt clinici internaționale în Australia, SUA și Europa. Dezvoltă colaborări cu șase din cele mai prestigioase universități nipone, deține propriul institut de cercetare și procesare a celulelor, unde dezvoltă soluții unice, inovatoare ce răspund la provocările maladiilor moderne, dar mai ales împotriva cancerului.

Lector univ. dr. Mihaela Gheorghiu, șef de lucrări la UMF „Carol Davila”, Catedra de Fiziopatologie și Imunologie, este autoare a zeci de articole, publicate în reviste de specialitate interne și internaționale, precum și a 11 cărți, ultimele două fiind „Introducere în Medicina Vibrațională”, scrisă împreună cu conf. univ. dr. Traian Trandafir, și „Viul de dincolo de materie – Revelații cuantice în Fiziopatologie”, o noutate absoluta în medicină, extinzând explicațiile normalului si bolii dincolo de ultimele cercetări de biologie celulară, către teoriile câmpurilor și fizica cuantică.

Prof. univ. dr. Dumitru Constantin-Dulcan este filosof, scriitor și orator, șeful Catedrei de Neurologie a Spitalului Militar Central între 1992-2005 şi al Catedrei de Neurologie şi Neuropsihosomatică a Universităţii „Titu Maiorescu” din Bucureşti, 2005-2016, Doctor Honoris Causa al Universităţii din Piteşti, doctor în ştiinţe medicale (1976), membru a numeroase societăţi ştiinţifice naţionale şi internaţionale. În cadrul evenimentului va susține pentru prima data o conferință despre experiența personală a vindecării.

Dr. Liana Claudia Barnoș este fondatorul clinicii Lilium Life Institute și membru în consiliul de conducere al Societății Române de Acupunctură Medicală și Medicină Integrativă. Educația medicală clasică a ținut-o mult timp în expectativă. Scepticismele i-au fost însă demontate rând pe rând, când, începând să se informeze, a primit dovezi concrete, practice și științifice, că acest tip de medicină dă cu adevărat rezultate. După studii postuniversitare şi acreditări în Germania, este convinsă că medicina integrativă, medicina funcțională, ca și medicina cuantică, energetică și informațională, reprezintă ramuri ale medicinei viitorului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ce amendă riscă românii care stau la bloc și nu respectă legea. O femeie din...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
Schimbări uluitoare de vreme. Anunțul de ultimă oră de la ANM
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Ce face mereu Loredana Groza înainte de a se urca pe scenă
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Frații Montgolfier, inventatorii balonului cu aer cald. Pionierii zborului cu echipaj uman