VIDEO. Bunica Luizei Melencu, mărturie în lacrimi, la aproape doi ani de la dispariția fetei: „O visez că intră pe poartă și vine acasă” (EXCLUSIV)

VIDEO. Bunica Luizei Melencu, mărturie în lacrimi, la aproape doi ani de la dispariția fetei: „O visez că intră pe poartă și vine acasă” (EXCLUSIV)
VIDEO. Bunica Luizei Melencu, mărturie în lacrimi, la aproape doi ani de la dispariția fetei: „O visez că intră pe poartă și vine acasă” Sursă foto: Colaj/GÂNDUL
Publicat: 07/04/2021, 19:41

Luiza Melencu, adolescenta din judeţul Dolj, a dispărut pe 14 aprilie 2019, în Caracal, după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă. Concluzia anchetei a fost că fata a fost răpită de către Dincă, sechestrată timp de mai multe zile, violată şi  ulterior, ucisă, trupul fiindu-i ars.

Săptămâna viitoare se împlinesc doi ani de la dispariția fetei, iar bunica Luizei Melencu nu-și poate opri lacrimi. Pentru bătrâna Elena Iordache, Luiza a fost fata ei, nu doar o nepoată. Femeia spune că ancheta a fost lăsată de izbeliște și autoritățile i-au închis tot timpul ușile.

Citește Și EXCLUSIV. Apropiați ai lui Dincă, audiați în dosarul crimelor de la Caracal. Avocat: ”Procesul poate dura ani”

Buniza Luizei Melencu: „Nici noaptea nu mai pot să dorm”

Pentru mine a fost fata mea, nu nepoată. Nu știm nimic despre ea, nu s-a făcut nimic pentru aflarea adevărului. Am crescut-o, am ocrotit-o, am muncit cu ziua să o creștem. Este foarte greu. De doi ani de zile mă uit și o tot văd, o visez pe Luiza că intră pe poartă. Nu știm nimic despre Luiza, nu știm ce s-a întâmplat cu ea. Eu sper ca Dumnezeu să ne dea o cale să o găsim pe Luiza. Nu știu cum mai pot trăi fără ea. Nu am aflat nimic, nici poliția, nici judecătorii. Toți vor să închidă cazul mai repede. Dincă e un nenorocit, face mișto, nu-l interesează să ne spună ce a făcut cu Luiza” a spus, cu lacrimi în ochi, Elena Iordache, bunica Luizei Melencu, într-o discuție cu reporterul GÂNDUL.RO.

Bunica Elena Iordache: „Sufletul îmi spune că este în viață”

Elena Iordache este sigură că nepoata ei trăiește și aflarea adevărului i-ar aduce o alinare: „Eu cred că Luiza este în viață. Sufletul îmi spune că este în viață. Ultima discuție a avut-o cu bunicul ei și i-a spus că e la ocazie, că a retras banii primiți de mama ei. Luiza mea nu se urca singură în mașină. Am învățat-o să urce atunci când sunt persoane mai multe în mașină. S-au șters toate lucrurile despre ea. Nu vrea să se afle adevărul. Eu o aștept să vină acasă”, mai spune femeia.

Dincă, audiat la Tribunalul Olt

Miercuri, la Tribunalul Olt, a avut loc un nou termen în dosarul Caracal, în care Gheorghe Dincă, bărbatul care șocat o țară întreagă, este acuzat că le-a răpit, violat și ulterior, ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.Procesul a durat aproape cinci ore, timp în care au fost audiați patru din lapte martorii, iar avocații au cerut administrarea probelor tehnice.

Ina Stoica
Este absolventă a Facultății de Litere-Limbi și Literaturi Străine din București. Are un masterat în domeniul jurnalismului și cel al comunicării obținut în urma studiilor urmate la FJSC și Université Lumière Lyon 2. A lucrat în trustul citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase