VIDEO / Cum arată noua Unitate de Primiri Urgențe de la „Bagdasar Arseni” / Daniel Băluță: „Constructorii au ajuns la faza de finisare interioară”

VIDEO / Cum arată noua Unitate de Primiri Urgențe de la „Bagdasar Arseni” / Daniel Băluță: „Constructorii au ajuns la faza de finisare interioară”
Publicat: 02/09/2020, 14:34

Primarul sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluță, a anunțat, miercuri, pe Facebook, că Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală este aproape construită, la trei luni de la începerea lucrărilor.

„Trei luni! Atât a durat construcția Unității de Primiri-Urgențe de la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Constructorii au ajuns la faza de finisare interioară, așa că putem începe să numărăm zilele până când vom da în folosință cea mai modernă clădire UPU, în care pacienții vor primi servicii medicale la cele mai înalte standarde.

Se poate așadar să investim eficient în sănătate! Se poate să avem grijă de cei vulnerabili!”, a anunțat, miercuri, pe Facebook, primarul sectorul 4 al Capitalei, Daniel Băluță.

Imaginile video pot fi văzute Aici

Lucrările au fost demarate în luna aprilie

La începutul lunii aprilie, Daniel Băluță – primarul Sectorului 4 al Capitalei – anunța pe pagina sa de socializare că au fost demarate lucrările la noua Secție de Primiri Urgențe a Spitalului ”Bagdasar-Arseni”.

Edilul Sectorului 4 transmitea, la momentul respectiv, că urmau să fie folosite soluții constructive rapide, astfel încât clădirea să devină funcțională în doar 60 de zile.

S-au folosit „ soluții constructive rapide”

“Am demarat lucrările pentru UPU de la Bagdasar-Arseni. Investim în spitale! Vedem acum că sănătatea e mai importantă decât orice altceva. Nu mai putem aștepta de la nimeni aceste investiții. Le facem noi, pentru noi, din banii comunității. Am demarat și urgentat lucrările pentru noua Secție de Primiri Urgențe a Spitalului Bagdasar-Arseni. Vom folosi soluții constructive rapide, așa că în aproximativ 60 de zile această clădire va fi funcțională”, a scris primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, pe pagina sa de Facebook, la începutul lunii aprilie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase