Adrian Zaluschi a fost operat la cap. „I s-a pus o carcasă de titan”

Adrian Zaluschi a fost operat la cap. I s-a pus o carcasă de titan
Publicat: 23/03/2014, 17:28
Actualizat: 06/09/2019, 03:18

Mijlocașul UTA Arad, Adrian Zaluschi, a fost supus unei intervenții chirurgicale la cap, duminică dimineața. Sportivul accidentat în timpul meciului cu Gloria Bistrița avea trei fracturi craniene, relatează presa locală.

În prezent, Zaluschi este în afara oricărui pericol, Adrian Marțian, finanțatorul UTA precizând că operația a fost un succes.

„Sunt chiar la el la spital și vă pot spune, cu bucurie, că operația a fost una reușită”, a afirmat acesta. „Zaluschi este conștient, vorbește, ceea ce este mai important. I s-a pus o carcasă de titan și – sperăm noi – nu vor apărea complicații”, a continuat el.

În plus, Marțian a precizat că și el, alături de familia lui Adrian Zaluschi, se preocupă ca starea sportivului să fie una cât mai bună.

„Tatăl și prietena jucătorului sunt la fața locului și îl susțin moral în fiecare clipă. Pot să vă spun că mă voi ocupa în continuare ca jucătorului să nu-i lipsească nimic, așa cum a am făcut-o din prima clipă când a fost transportat la spital”, a spus Adrian Marțian.