Anunț trist despre starea lui Michael Schumacher. Timpul este ÎMPOTRIVA LUI!

Redactor:
Silvana Chiujdea
Anunț trist despre starea lui Michael Schumacher. Timpul este ÎMPOTRIVA LUI!
Michael Schumacher se află într-o stare precară și recuperarea neurologică este MICĂ. Informații complete despre starea marelui campion.

„Medical, Schumacher nu se mai află în comă. Aceasta durează pentru câteva zile sau, în cel mai bun caz, câteva săptămâni. Cu cât trece mai mult timp, cu atât scade și probabilitatea ca persoana să-și revină. Recuperarea din comă trebuie să aibă loc într-o perioadă cât mai scurtă. Situația lu Michael Schumacher este foare dificilă. Se află de 5 ani în comă, iar recuperarea neurologică este mică. Timpul este împotriva lui”, a declarat profesorul Steven Laureys, unul dintre cei mai bine cotați specialiști în descifrarea stării comatoase, într-un interviu.

În luna martie, familia fostului pilot de Formula Unu Michael Schumacher, care a suferit un grav accident la schi, în 2013, a făcut un anunț de ultimă oră despre starea acestuia și i-a lăudat pe fanii răbdători. Pe de altă parte, fostul manager al campionului a criticat decizia rudelor de a nu vorbi despre starea de sănătate a lui Schumi.

Schumacher, de șapte ori campion mondial în Formula 1, a suferit grave leziuni ale creierului, după un accident la schi, petrecut în Alpii Francezi, în decembrie 2013, scrie dailystar.co.uk.

Pilotul german a fost plasat în comă indusă medical, timp de șase luni, după care a fost mutat într-un centru de reabilitare, unde și-a recăpătat cunoștința, în iunie 2014.

Medicii au spus că fostul campion F1 al Ferrari și McLaren ar fi murit, dacă nu ar fi purtat o cască de protecție. În iunie 2014, Schumi, în vârstă de 47 de ani, a fost mutat în casa familiei sale din Elveția, unde primește îngrijire non-stop.

Familia sa apreciază atitudinea fanilor. Actualul manager al sportivului, Sabin Kehm, a declarat: „Ce vă pot spune este că familia apreciază empatia fanilor. Oamenii înțeleg că starea sa de sănătate nu poate fi făcută publică”.

Fanii lui Schumacher interacționează des pe pagina de Facebook a pilotului, rugând familia să ofere detalii despre starea de sănătate a acestuia.

Potrivit unui studiu realizat de Wheels24, 58% dintre fanii lui Schumacher ar vrea să știe dacă este bine. Mai mult, colegii și prietenii acestuia au cerut familiei să fie mai transparentă, cu privire la evoluția medicală a lui Schumacher.

Willi Weber, fostul manager al lui Schumacher, a criticat mereu familia pentru lipsa de comunicare. Potrivit acestuia, fanii merită să știe „adevărul”. „Este foarte trist pentru fanii lui Schumacher să nu știe nimic despre sănătatea lui. De ce să nu știe?”

Starea de sănătate a lui Schumacher rămâne un mister total, dar moștenirea sa sportivă nu poate fi contestată. Asul Formulei 1 a renunțat la competiții în 2006, după ce s-a clasat pe locul secund, în spatele lui Fernando Alonso, cu doar 13 puncte, în încercarea de a câștiga al optulea titlu mondial.

În 2010, Schumacher a trecut de la Ferrari la Mercedes. Acesta deține un record de șapte titluri F1 și 91 victorii, care îl transformă în legenda incontestabilă a Formulei Unu.

 
CITEȘTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 
 

 

Loredana Groza, BEATA MANGĂ la ieșirea din club. S-a luat la trântă cu băutura și...
FOTO. Loredana Groza, dezbrăcată total în aşternuturi! Şi-a lăsat sânii la vedere şi fanii au...
Au găsit un tanc îngropat în pădure. Au săpat iar când l-au deschis au rămas...
Gina Pistol și Smiley au recunoscut! Ce sex are copilul
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
Proiectele celei mai tinere primărițe din România, la 24 de ani: o echipă de fotbal...
Care este legătură între rechini şi vaccinul împotriva coronavirusului
Dominic Fritz a învățat limba română la o casă de copii, unde a fost voluntar....
Loredana Groza, BEATA MANGĂ la ieșirea din club. S-a luat la trântă cu băutura și...
Au găsit un tanc îngropat în pădure. Au săpat iar când l-au deschis au rămas...
REGINA fără pic de RUȘINE care a SCANDALIZAT o țară întreagă la numai 27 de...
Pandele a rupt tăcerea! Calvarul prin care a trecut soția lui în ultimele luni. Nimeni...
Sărbătoare mare mâine, 30 septembrie! Toți creștinii în prăznuiesc pe marele mucenic
În sfârșit! Dincă a recunoscut astăzi ce i-a făcut, de fapt, Alexandrei Măceșanu
Secretul unei relații durabile. 7 metode științifice pentru o căsătorie fericită
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Povestea „ultimului dictator din Europa”. Şi cine sunt „minigarhii” care îl ajută să facă miliarde...
Inchide