Claudiu Keșeru vrea titlul și cupa cu Steaua

Claudiu Keșeru vrea titlul și cupa cu Steaua
Publicat: 10/01/2014, 16:31
Actualizat: 10/01/2014, 16:35

Noul atacant al echipei Steaua, Claudiu Keșeru, a declarat, vineri, în conferința de presă în care a fost prezentat oficial, că își dorește să câștige alături de campioana României atât titlul, cât și Cupa României.

„Cu excepția FC Nantes, unde am simțit că este un club mare din toate punctele de vedere, celelalte grupări nu s-au ridicat la nivelul Stelei. Voi da tot ce am mai bun în mine pentru a fi decisiv și a ajuta echipa să câștige titlul și Cupa României. Cel mai important este să am evoluții bune la echipa de club pentru a rămâne în atenția selecționerului”, a spus Keșeru.

Claudiu Keșeru a afirmat că, după ce a declinat oferta din vară a Stelei, în iarnă nu a mai putut face acest lucru. „Mă bucur chiar dacă într-o primă fază nu s-a reușit perfectarea acestui transfer, mă refer în vară. Această ocazie s-a prezentat din nou și de data asta am reușit să profit și să dau curs acestei oferte. În vară mi-am dat cuvântul celor de la Bastia înainte de a primi acest telefon. Chiar dacă timp de trei zile mi-au trecut multe idei prin cap și m-au pus serios pe gânduri, sunt un om de cuvânt și am decis să-l respect. Acum m-am decis foarte rapid, pentru că dacă o a doua ocazie se prezintă într-un timp atât de scurt, aceasta este șansa mea”, a completat Keșeru.

Atacantul român a precizat că nu regretă faptul că a refuzat oferta înaintată de Steaua în vară, în ciuda unui sezon mai puțin reușit la Bastia. „Am început foarte bine campionatul, am înscris destul de repede, în etapa a patra, am avut o serie de patru meciuri consecutive în care am evoluții destul de bune, antrenorul mi-a spus după trei meciuri că în ciuda evoluțiilor bune nu am înscris și va da șansa altor atacanți. Nu sunt o persoană care să regrete deciziile. La momentul respectiv aia era decizia care se impunea. Acum a fost decizia mea să plec de la Bastia, deoarece în ciuda faptului că am jucat 18 meciuri din 21, eu am decis să plec. Nu m-a împins nimeni să plec. Mi s-a spus că ei mă doresc în continuare la echipă, dar că e decizia mea, o respectă. Dacă prin absurd negocierile nu ajungeau la capăt, eram binevenit la echipă. Când am reluat pregătirile pe 30 decembrie, eu știam exact că nu voi mai fi la echipă pe 1 februarie”, a adăugat Keșeru.

Claudiu Keșeru a menționat că Viorel Moldovan l-a sfătuit să nu accepte oferta venită din partea Stelei, însă după ce i-a prezentat antrenorului echipei Rapid motivele pentru care a decis să o aprobe, acesta a fost de acord. „Decizia mea era luată în momentul în care m-a sunat Viorel Moldovan. Am văzut declarațiile, după aceea m-a sunat și i-am spus că aceasta este decizia mea. Am vorbit de mai multe ori cu el, mi-a spus mai multe chestii pe care nu pot să le divulg astăzi, dar decizia mea a fost clară, i-am spus și motivele și mi-a spus să mă duc până la capăt dacă asta decid”, a subliniat Keșeru.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf s-a declarat bucuros de faptul că Steaua a putut transfera un internațional român. „Ne bucurăm că am reușit să-l aducem pe Claudiu lângă noi. Cred că ne va ajuta în ceea ce avem de realizat. Ne dorim foarte mult să aducem cei mai valoroși jucători români, care fac parte din lotul echipei naționale și mi-aș dori foarte mult pentru el, pentru echipă, pentru toți fanii noștri ca la finalul campionatului să ne bucurăm împreună pentru câștigarea titlului 25, câștigarea Cupei României, iar mai departe să reușim calificarea în grupele Ligii Campionilor”, a subliniat Reghecampf.

Atacantul Claudiu Keșeru, care și-a reziliat înțelegerea cu formația franceză SC Bastia, a semnat, joi, un contract valabil două sezoane și jumătate cu Steaua. Internaționalul român de 27 de ani, care a mai jucat la echipele FC Bihor, FC Nantes, Libourne, Tours, Angers, va purta la Steaua tricoul cu numărul 28.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Kim Jong Un ar fi fost dispus să renunțe la armele nucleare: „Am o fiică...
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui...
Facerea de bine este... știți voi ce! O bucureșteancă i-a donat canapeaua unei femei. Ce...
DIETA-MINUNE a Nicoletei Luciu | Așa a slăbit rapid 35 de kilograme. Arată de milioane...
20 de judeţe intră de la 10.00 sub avertizare de ploi, grindină şi vijelii. Vreme...
Breaking news despre Florin Piersic!
Cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină până joi dimineață. Sunt vizate 20 de județe
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Trebuie să scoți mașina din viteză de câte ori oprești la semafor?
O persoană a murit după ce avionul Londra-Singapore s-a confruntat cu turbulenţe
Împăratul CRUD care a ordonat ca SOȚIA să-i fie FIARTĂ de vie!
NOUL ORDIN de la Uniunea Europeană. Va fi OBLIGATORIU și în România
Au așteptat degeaba! Românii care nu vor beneficia de mărirea pensiei
„Suflete pereche, zic eu”. Jador, fermecat de frumusețea unei tinere din Corbu. „Viitoarea mea soție”....
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea....
Răstunare de situației în cazul lui Vlad Pascu! Dosarul 2 Mai se reia de la...
BANCUL ZILEI. Două măicuțe în mașină. Deodată pe parbriz sare un VAMPIR mic
Ceva ciudat se întâmplă cu „magnetocoada” Pământului
×