Constantin Gâlcă ar putea fi noul antrenor al echipei Real Zaragoza

Constantin Gâlcă ar putea fi noul antrenor al echipei Real Zaragoza
Publicat: 23/05/2016, 10:48
Actualizat: 31/10/2016, 20:44

Constantin Gâlcă, antrenorul român al echipei Espanyol Barcelona, va fi înlocuit cu Paco Jemez, fostul tehnician al lui Răzvan Raț la Rayo Vallecano, formație care a retrogradat în liga secundă din Spania, anunța ieri cotidianul iberic Mundo Deportivo.

Șefii clubului Espanyol Barcelona au purtat mai multe runde de negocieri în ultimele zile cu antrenorul Paco Jemez, pentru a prelua echipa de pe Cornella-El Prat. Jemez s-a aflat în sezonul recent încheiat pe banca tehnică a formației Rayo Vallecano, unde l-a avut ca elev pe internaționalul român Răzvan Raț. Rayo Vallecano a retrogradat, după ce a încheiat campionatul pe locul 18, cu 38 de puncte, cu unul mai puțin decât primul loc care a evitat retrogradarea, ocupat de Sporting Gijon.

Potrivit publicației El Periodico de Aragon, tehnicianul român ar putea să o preia pe Zaragoza din sezonul următor. Cu trei etape înainte de finalul sezonului, Zaragoza ocupă locul 5 în liga secundă, cu șanse importante de a promova în prima ligă. Poziția ocupată acum asigură prezența în barajul de promovare.

Ca jucător, Gâlcă a evoluat pentru o scurtă perioadă la Zaragoza în 2003, imprumutat fiind de la Villarreal.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase