Copos: Pancu a semnat prelungirea contractului cu Rapid

Copos: Pancu a semnat prelungirea contractului cu Rapid
Publicat: 15/06/2012, 18:17
Actualizat: 04/07/2013, 06:09

Acționarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, vineri, agenției MEDIAFAX, că atacantul Daniel Pancu a semnat prelungirea contractului cu formația giuleșteană și a anunțat că fostul fotbalist Adrian Iencsi este noul director sportiv al clubului.

„Așa cum am spus încă din iarnă, Daniel Pancu rămâne la Rapid. El este rapidist devotat și rămâne pe loc. A semnat prelungirea contractului și va juca aici încă un sezon. La fel, un alt rapidist, Adrian Iencsi, este începând de astăzi noul director sportiv. El a semnat un contract pe o perioadă determinată, pe șase luni. Vedem cum se descurcă și apoi prelungim”, a explicat acționarul rapidist.

În ceea ce privește situația fundașului Marcos Antonio, al cărui contract s-a încheiat în această vară, Copos a afirmat că nu știe nimic despre el. „Nu știm nimic de el. Îl așteptăm la București să discutăm”, a adăugat Copos.

Lotul echipei Rapid s-a reunit, vineri, la baza sportivă Pro Rapid. Cei 25 de jucători prezenți au efectuat o ședință de pregătire sub conducerea lui Mircea Cojocaru, cel care va fi secundul tehnicianului Ioan Ovidiu Sabău la formația giuleșteană. Printre cei 25 de jucători se află și Octavian Abrudan, fundaș care a activat în sezonul trecut la Universitatea Cluj.

Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău va semna, luni, un contract valabil două sezoane cu gruparea giuleșteană. În vârstă de 44 de ani, Sabău va prelua postul de antrenor principal al formației giuleștene lăsat liber de Răzvan Lucescu, tehnician care a semnat un contract cu echipa Al Jaish din Qatar. Sabău a condus în cariera sa de antrenor formațiile Univeristatea Cluj, Gaz Metan Mediaș, Gloria Bistrița, FC Timișoara și FCM Târgu Mureș.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase