Cosmin Olăroiu e la cel mai slab sezon din Emirate. A pierdut 17 puncte și Al Ahli n-a mai câștigat de 51 de zile

Cosmin Olăroiu e la cel mai slab sezon din Emirate. A pierdut 17 puncte și Al Ahli n-a mai câștigat de 51 de zile
Publicat: 09/12/2014, 22:34

Antrenorul de 45 de ani are o linie de clasament cu trei victorii, patru egaluri și trei înfrângeri. Astfel, Oli se află la cel mai slab sezon petrecut în Emirate, scrie digisport.ro. A pierdut deja 17 puncte, lucru care nu s-a întâmplat în nicio altă stagiune. Trupa românului nu a mai bătut pe nimeni în ultimele patru runde. Ultimul succes a venit cu 51 de zile în urmă, 4-2 cu Al Jazira.

„Cred că erorile de arbitraj au influențat rezultatul în ultimele trei meciuri ale echipei mele. Dacă am fi câștigat aceste dispute, lucrurile ar fi stat altfel și am fi fost printre primele echipe din campionat.

Au apărut discuții despre jucătorii străini, lucru care nu s-ar fi întâmplat, dacă am fi făcut nouă puncte în ultimele trei etape. Pentru a mai spera la titlu, Al Ahli trebuie să aștepte acum și rezultate negative ale echipelor din fruntea ierarhiei”, a declarat Olăroiu după ultimul eșec.

„Olăroiu a ajuns de nerecunoscut. Niciodată nu i s-a întâmplat să piardă atât de multe puncte”, au scris jurnaliștii arabi. În ultimele săptămâni au apărut zvonuri care dau ca sigură demiterea lui.

Anul trecut, Al Ahli nu a pierdut decât 14 puncte și a înregistrat 20 de victorii, lucruri care au dus la al treilea titlu consecutiv. Fostul antrenor al Stelei cedase 16 puncte în stagiunea 2012-2013, atunci când s-a impus în campionat cu Al Ain.

2011-2012 a fost cea mai bună stagiune a lui Olăroiu. Atunci, nu a pierdut decât 11 puncte, dar liga avea numai 12 echipe și se disputau numai 22 de meciuri. Tehnicianul a câștigat 17 partide și a înregistrat o singură înfrângere.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase