Cum a ironizat Robbie Williams naționala României. Reacția fanilor

Cum a ironizat Robbie Williams naționala României. Reacția fanilor
Publicat: 10/06/2016, 16:09
Actualizat: 24/02/2017, 15:03

În video-ul respectiv, îmbrăcat la patru ace într-un smoching din material fin, Robbie Williams exprimă: „Bună ziua, Franța. Mâine (vineri, 10 iunie), la ora 21 (n.r. – ora Franței), pe Stade de France, echipa voastră curajoasă va da startul mult-așteptat al Euro. Cum se vor descurca băieții? Să vedem. România, da? Pariez pe trei capsule că jucătorii albaștri (jucătorii echipei Naționale a Franței-n.r.) vor învinge cu 3-0! Ne vedem în finală”, spune britanicul în timp ce soarbe un espresso și dă un bobârnac unei capsule galbene de cafea (semnificând naționala României), mizând pe trei capsule albastre de cafea, simbol pentru echipa națională a Franței, sugerând că respectivul brand de cafea este unul al învingătorilor și nu al învinșilor.

Vineri, de la ora 22:00, pe Stade de France din Saint Denis, va fi al 16-lea meci direct dintre România și Franța din cadrul Euro 2016.

Racțiile fanilor lui Robbie Williams, dar și cele ale microbiștilor nu au încetat să apară pe pagina de Facebook a cântărețului, mulți simțindu-se jigniți de mesajul acestuia.

O utilizatoare din România de Facebook a comentat sub videoclipul reclamei: „Data viitoare stai acasă, Robbie, nu mai veni să cânți în România, unde am auzit că ai avut un public uimitor. Sunt sigură că românii pot supravieșui fără muzica ta. Bisous.”

Un alt utilizator român care a comentat: „Un cântăreț uimitor, unul dintre preferații mei, dar cam nepoliticos în afara muzicii 🙂 …oricum, toată lumea are dreptul la o părere (sau mai multe). Nu am de gând să cumpăr cafeaua, asta sigur hahaha 🙂 …Cel mai probabil România va pierde meciul, dar totuși…”

Un alt român a comentat postând și o imagine a cântărețului din timpul concertului său suținut în România, vara trecută, citându-l pe artist care a spus atunci „Romania, pot fi fiul tău?”, respectivul utilizator român adăugând „ai uitat că România a bătut Anglia de fiecare dată…” .

Altcineva a exprimat: „Nu sunt un mare fan al fotbalului sau un ultra naționalit, dar asta nu e ok Robbie Williams! Nu înțeleg cum a jigni România este o glumă… Mai mult sau mai puțin, ne transmiți că nu îți pasă de fanii români.”

Robbie Williams, în vârstă de 42 de ani, s-a bucurat de un succes uriaș după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume și de single-uri precum „Angels” și „Millennium” și semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său „Rudebox” a fost lansat în 2006 – urmat de „Reality Killed the Video Star” în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezență tot mai ștearsă în peisajul muzicii pop britanice și eșuase în încercarea sa de a se impune pe piața muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foștii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântărețul spune că această experiență l-a ajutat să își recapete încrederea în propriile forțe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susținând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Artistul britanic și-a lansat cel de-al șaptelea album de studio, „Under the Radar Volume 1”, la începutul lunii decembrie 2014.

Robbie Williams a susținut în premieră un concert în România, anul trecut, pe 17 iulie, în Piața Constituției din București.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Doi papagali au fost chemați ca martori într-un proces de divorț! Fabulos ce au repetat...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
ȘOC în România! Miliardarul a divorțat pentru puștoaica de la TV, mai tânără cu 24...
Soția unui artist din România, probleme mari de sănătate! A făcut anunțul șoc: „Femeile care...
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii...
ADEVĂRUL despre moartea lui Corduneanu: Ajunsese să cântărească 35 de kilograme și...
Modul înfiorător în care cetățeanul turc i-ar fi luat viața Mirelei. Avocatul bărbatului în vârstă...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Se schimbă REGULILE PENTRU ITP. Pentru cine devine obligatoriu la 6 luni
Militari români vor lupta în Orientul Mijlociu. Iohannis a aprobat decizia
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburător. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”După atâția ani...
ADEVĂRUL despre uciderea Mirelei! Acum s-a aflat chinul la care a fost supusă
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
Cum se implică Robert Drilea în creșterea copiilor Deei Maxer: "Mă surprinde cu toate lucrurile...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Iată cele mai căutate trăsături la un partener, potrivit științei