Cum arată Simona Halep după operație? Și-a expus noul look și se află într-un program de recuperare | VIDEO

Publicat: 16/09/2022, 20:46
Actualizat: 16/09/2022, 20:47

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (31 de ani) a reapărut în public cu nasul bandajat și aflată în recuperare medicală.

Pare că sportiva noastră a trecut peste acest moment delicat, intervenția chirurgicală, și trece într-o nouă etapă după divorțul de Toni Iuruc.

Sportiva din România, conform Prosport.ro, s-a îmbrăcat sport, vestimentația în care se simte cel mai bine, la care a accesorizat o șapcă brodată.

Aceasta avea un mesaj motivațional care se potrivește perfect schimbărilor recente din viața ei: „The good times are coming” (n.r. – vremurile bune vin).

Simona Halep se află în perioada de vindecare după operația de rinoplastie

Fostul număr 1 mondial în ierarhia feminină și-a expus noul nas în Capitală, în timp ce se deplasa către o clinică de chirurgie estetică pentru un control de rutină.

Simona Halep se află în perioada de vindecare după operația de rinoplastie la care a recurs din cauza dificultăților de respirație. Peste patru zile, noul ei nas va fi vindecat, însă va urma faza cicatrizării interne, ce poate dura până la trei luni, timp în care va face mai multe controale.

Simonei i-a fost aplicat, ulterior operației „tapping-ul” (n.r. – leocuplastul aplicat pe nas) pe care trebuie să îl poarte aproximativ șapte zile. Acesta are rolul de a modela nasul, ajutând la configurarea formei dorite, fiind maleabil.

Ce a declarat Simona Halep despre operația la nas?

„Aşa cum câţiva dintre voi ştiaţi deja, am avut probleme cu nasul mai ales în perioada verii cât mai fost în Washington. Mi-a fost greu sa respir, iar în timpul nopţii totul se agrava. Singura modalitate prin care puteam rezolva problema a fost cu ajutorul operaţiei”, a scris Simona Halep pe contul ei de Twitter.

„Doctorul Daniel Popescu mi-a făcut cu această ocazie şi o intervenţie estetică. Mulţumesc! (…) Totul a mers foarte bine, am nevoie de câteva săptămâni de odihnă înainte de a efectua orice activitate fizică. Ne vedem în curând pe teren!”, a adăugat jucătoarea română.

Simona Halep, campioană la Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019, care va împlini 31 de ani la sfârşitul acestei luni, a fost învinsă surprinzător în primul tur la US Open, pe 29 august, de ucraineanca Daria Snigur, iar de atunci nu a mai disputat niciun meci oficial.