Dezvăluiri îngrijorătoare despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Anunțul familiei fostului pilot

Dezvăluiri îngrijorătoare despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Anunțul familiei fostului pilot
Publicat: 20/09/2017, 10:42

În cadrul unui proces intentat împotriva unei publicații care a susținut că Schumacher poate merge singur, avocatul familiei, Felix Damm, a dedezmințit zvonurile.

„Michael Schumacher nu poate merge și nu se poate ridica nici măcar cu ajutorul specialiștilor care îl monitorizează”, a dezvăluit avocatul.

„Din păcate, este în comă, se luptă cu ultimele puteri pentru viața lui, dar nu credem că mai are prea multe șanse. Toți cei dragi îl vizitează zilnic, este foarte dureros ce se întâmplă”, a declarat și un membru al familiei Schumacher în cadrul aceluiași proces.

Publicația spaniolă „Las 2 Orillas” a scris că fostul pilot de Formula 1 cântărește doar 45 de kilograme, iar înălțimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puțin decât măsura în mod obișnuit.

Michael Schumacher este ținut în viață de aparatele care îl ajută să respire, fiind monitorizat 24 de ore din 24 de medicii angajați special pentru el, la reședința familiei din Elveția. Fostul pilot a suferit un accident la schi, în decembrie 2013, lovindu-se cu capul de o piatră.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase