Floyd Mayweather îl laudă pe Bute. Ce spune marele campion despre pugilistul român

 Floyd Mayweather îl laudă pe Bute. Ce spune marele campion despre pugilistul român
Publicat: 05/04/2016, 13:12
Actualizat: 16/04/2018, 15:41

„Lupta aceasta este între doi boxeri foarte buni. L-am văzut pe Bute boxând de multe ori și pot să spun că este foarte interesant și un pugilist exploziv. De fiecare dată, el dă 100%. Pe de altă parte, am încredere și admirație față de Badou Jack, pentru cum se comportă. Este un adevărat gentleman și un promotor demn pentru acest sport. Sunt sigur că va continua să-și consolideze numele în box.”, a declarat Floyd Mayweather, la conferința de presă dinaintea meciului Badou Jack – Lucian Bute.

Pierre Duc, vicepreședinte al Interbox, compania organizatoare a galei din 30 aprilie, a declarat: „Suntem foarte entuziasmați înaintea acestui meci. Pentru cei care nu-l știu pe Lucian Bute, spun de acum că este un mare pugilist. A muncit extrem de mult în ultimele 6-12 luni, s-a pregătit pentru acest moment deosebit. Bute are un lung istoric de lupte la nivel înalt și confruntări pentru titluri mondiale. Lucian este un gentleman adevărat și, chiar dacă va fi rezervat în declarații, sunt sigur că plănuiește să plece din America învingător, cu centura WBC. Sunt încrezător că Lucian va produce surpriza pe 30 aprilie”.

La rândul său, Lucian Bute a declarat că este foarte sigur de faptul că va redeveni campion mondial în urma confruntării din 30 aprilie.

„Este o mare oportunitate pentru mine să lupt din nou pentru un titlu. Mă simt bine, am început antrenamentele acum 6 săptămâni. Cel mai important e că sunt foarte sănătos. Din punct de vedere psihologic, abia aștept să redevin campion mondial pe 30 aprilie. În respect pe Badou Jack. Este un mare campion, un foarte bun luptător, dar pe 30 aprilie sunt sigur că voi câștiga titlu de campion mondial. Sunt foarte încrezător, ma aștept să fie un meci greu, dar vin aici doar să câștig. Am o nouă echipă și ei au schimbat câteva aspecte în privinta tacticii mele. Încrederea este la 100%.”, a mai precizat pugilistul român.

Badou Jack, un american de origine suedeză, a declarat înainte de meci: „Sunt pregătit pentru această luptă. Bute este un adversar foarte bun. Trebuie să boxez la cel mai înalt nivel. Îl respect foarte mult pe Lucian, dar nu va pleca de aici cu centura mea. Bute este un adversar mai bun decât Julio Cesar Chavez Jr, dar sunt încrezător. Lupta lui Bute cu DeGale a fost unul dintre cele mai bune meciuri de anul trecut. Este singurul motiv pentru care Lucian a primit șansa de a boxa pentru centura mea. A pierdut, dar a arătat bine, a fost un meci echilibrat. Pe 30 aprilie, va fi o nouă luptă și o nouă înfrângere pentru Bute”.

Cei doi pugiliști au fost în negocieri și în trecut pentru a organiza o gală, însă abia acum s-a putut ajunge la un acord. Badou Jack face parte din echipa celebrului Floyd Mayweather și este reprezentat de Al Haymon, același impresar pe care îl are și Bute.

Lucian Bute va boxa pentru centura mondială WBC, pe data de 30 aprilie 2016, în Washington, D.C., Statele Unite ale Americii, împotriva lui Badou Jack, un american de origine suedeză.

În vârstă de 32 de ani, Badou Jack are în palmares 20 de victorii (12 prin knock-out) și o singură înfrângere. De partea cealaltă, Bute are 30 de victorii și trei înfrângeri. În ultimii patru ani, românul a pierdut cu Carl Froch, Jean Pascal și James De Gale și a câștigat de două ori, cu Andrea Di Luisa și Denis Grachev.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Accidentul de la Suceava ar fi fost produs în mod intenționat. Victima și șoferul în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
BANII românilor vor fi CONFISCAȚI. Decizia anunțată pe 2 Mai de Guvern: E funcțional sistemul
Putin vrea să distrugă NATO. N-are curaj să atace, dar aplică o strategie perversă
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern