Fostul fotbalist Dănuț Lupu, prins fără permis. Reacția oficialului CS Dinamo, după recoltarea de probe biologice la INML

Fostul fotbalist Dănuț Lupu, prins fără permis. Reacția oficialului CS Dinamo, după recoltarea de probe biologice la INML
Fostul internațional Dănuț Lupu
Publicat: 18/06/2022, 19:48
Actualizat: 18/06/2022, 19:51

Fostul fotbalist Dănuț Lupu, oficialul lui CS Dinamo, a fost oprit sâmbătă  în trafic de Brigada Rutieră, pe o stradă din zona Liviu Rebreanu, în sectorul 3 din București. Ulterior, a fost dus la INML, pentru recoltarea de probe biologice.

Contactat de către ProSport, Dănuț Lupu a oferit o primă reacție cu privire la cele întâmplate.

„Sunt bine. Stați liniștit. Trec eu și peste lucrul asta. Din păcate, nu mai pot să vorbesc acum cu dumneavoastră și cred că mă intelegeti”, a spus Dănuț Lupu.

De asemenea, ProSport l-a contactat și pe Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, iar acesta a declarat că Dănuț Lupu, care ocupă funcția de manager în cadrul CS Dinamo, ar fi o alcoolemie de 0%. Totodată, oficialul a asigurat că dacă se demonstrează contrariul, atunci va aplica o sancțiune disciplinară.

„În data de 18 iunie 2022, polițisti din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit un conducător auto, în vârstă de 55 ani. În urma verificărilor a rezultat că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.
Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere”, se arată în comunicatul Poliției Rutiere.