FOTO – VIDEO | Simona Halep a jucat tenis în scaunul cu rotile, alături de un multiplu campion paralimpic

Publicat: 10/06/2022, 12:14
Actualizat: 10/06/2022, 12:17

Simona Halep a jucat tenis alături de Michael Jeremiasz, multiplu campion paralimpic, în cadrul unui eveniment emoționant organizat de Academica Mouratoglou, la Nisa.

„A fost o plăcere să te ajut să descoperi tenisul în scaun cu rotile, Simona Halep! Ești pregătită pentru dublu mixt data viitoare?”, a scris  Michael Jeremiasz, pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Le Gros (@michaeljeremiasz)

„Am învățat ceva nou astăzi, alături de Patrick Mouratoglu”, a scris Simona Halep, într-o postare pe story-ul de pe Instagram, alături de imaginile pe care le-a postat de la acțiunea la care a luat parte.

Patrick Mouratoglou (51 de ani) este antrenorul Simonei Halep, care o pregătește de la începutul lunii aprilie.

Halep va participa la meciul de retragere al lui Horia Tecău

În acest weekend, Halep va lua parte la Sports Festival, la meciul de retragere al lui Horia Tecău.

Eliminată încă din turul al doilea de la Roland Garros, Simona va revini pe teren la o competiție pregătitoare pentru Wimbledon. Fosta lideră WTA va fi a treia favorită (după retragerea Emmei Răducanu) de la „Rothesay Classic Birmingham”, întrecere care va debuta pe 13 iunie.

Simona Halep, cap de serie numărul trei la Birmingham

Simona Halep pleacă cu șansa a treia la turneul din Marea Britanie. Acceptată direct pe tabloul principal, jucătoarea detenis din România este cap de serie numărul trei, beneficiind de neparticiparea mai multor jucătoare din TOP 10 la această competiție.

Sorana Cîrstea (32 de ani, 34 WTA) și Gabriela Ruse (24 de ani, 53 WTA) se mai regăsesc printre jucătoarele de tenis care vor lua parte la acest turneu. Emma Răducanu (19 ani, 11 WTA) e mare favorită la câștigarea competiției.

Turneul de la Birmingham este programat să se dispute în perioada 11-19 iunie.

Competiția este dotată cu premii totale în valoare de 251.750 de dolari, conform Digi Sport.

Citește și: Antrenorul Simonei Halep a vorbit despre ce i s-a întâmplat tenismenei după atacul de panică și a dezvăluit cum se simte acum: „E nemulțumită!”

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult