Gigi Becali: Șumudică să nu mai zică el că e mare, că aseară era pe cracă

Gigi Becali: Șumudică să nu mai zică el că e mare, că aseară era pe cracă
Publicat: 28/08/2012, 16:33
Actualizat: 05/02/2019, 20:03

Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marți, că antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Șumudică, era în pericol să fie demis în cazul în care nu ar fi învins în partida disputată în etapa a VI-a a Ligii I, scor 3-1, și i-a transmis acestuia să nu se mai considere un tehnician mare.

„Șumudică să nu mai zică el că e mare, că tot mică e. O să vadă el cât de mică e când o să-l cardească Viitorul. Când o să-i dea nașul pac pac pac și o să vadă el ce mică e Șumudică. Să nu mai fie el tare în gură așa Șumudică. Că aseară era pe cracă. Noi am dominat Vasluiul mai tare ca Inter Milano. Bă așa nu m-a dominat nici Inter. Să nu pot să ies de acolo. A venit Porumboiu și mi-a zis la pauză. Fac acum două schimbări, ori la bal ori la spital”, a spus Becali.

Gigi Becali este de părere că desfășurarea evenimentelor de la partida FC Vaslui – Steaua, scor 3-1, ține de miracole. „Se întâmplă câteodată minuni, o dată la 20-30 de ani vezi așa ceva. Marchezi gol, ai încă trei patru ocazii de a marca, ai bară, mai ai situații clare singur cu portarul încă una cu Chipciu. N-au avut un șut pe poartă. N-au ajuns la poarta noastră. În loc să faci 2-0 primești un gol din corner. După iar un gol după o centrare se duce minge în poartă, lin, numai miracol. Este miracol, e fenomen și contra miracolelor nu te poți pune”, a adăugat Becali.

Gigi Becali a afirmat că portarul Răzvan Stanca a avut două momente de rătăcire la primele două goluri primite de Steaua și a menționat că Ciprian Tătărușanu va reveni între buturi după acest meci. „Dacă îți ia Satana mințile poți să te arunci cum s-a aruncat Stanca la corner. Acum am văzut și eu reluarea. El s-a aruncat undeva, nu s-a aruncat la minge. El s-a aruncat așa în aer, de nebun. Numai dacă îți ia Satana mințile. Poate să facă zidarul ce-o vrea el. Dacă nu vrea Dumnezeu, n-o zidește. Așa am făcut și noi aseară. Am zidit, am făcut, dăi cărămizi, portar am pus când am ajuns la acoperiș, am pus și acoperiș să nu mai intre ploaia, pac cu treburi, joc, toată casa. M-am luat de Chipciu și de Stanca. Chipciu a dormit acolo pe teren. Pe Stanca l-a luat dracul și l-a ținut dracul. I-a zis dracul, du-te, aruncă-te aiurea de nebun. A doua oară i-a zis dracul gândește la nu știu ce păsărici și lasă mingea să treacă. Și nici nu s-a aruncat cu mâinile în față, s-a aruncat așa de nebun așa într-o parte. Să intre Tătărușanu ca să se ducă să scuipe pe dracu. Și ambițiile noastre prostești. Ne-am făcut ambiții cu Tătărușanu, na ambiții! Faci ambiții, na ambiții!”, a subliniat Becali.

Finanțatorul stelist a precizat că a făcut 1.200 de rugăciuni în timpul meciului cu FC Vaslui. „Eu am făcut rugăciune în continuu. Am făcut 1200 de rugăciuni. Am 300 de mărgeluțe. Și la fiecare rugăciue trag o mărgea. trag o mărgea, trag o mărgea”, a explicat Becali.

Gigi Becali susține că jucătorii Cristian Tănase, Alexandru Chipciu și Adrian Popa au avut probleme la stomac și de aceea au avut un randament mai slab. „Zice că nu știu ce au mâncat, nici Tănase nu s-a simțit bine, nici Chipciu că nu știu ce de la mâncare. Au mâncat nu știu ce au mâncat acolo, nu știu ce mâncare care nu a fost bună și s-au stricat puțin la stomac. Pe Popa tot așa l-a schimbat că nu știu se simțea rău la stomac. Nu e niciun capăt de țară, nu e nicio nenorocire, suntem pe locul 2”, a menționat Becali.

Gigi Becali este de părere că din cauza trufiei sale, Steaua pierde partidele. „Acum ne și calificăm. Mergem în grupe, facem 8 puncte, eu iar…ohoho… pac vine Dumnezeu. Fac cancer la limbă dacă nu fac o glumă și nu zic ceva ba de «ți», ba de «câine». Că nu pot. Mă retrag undeva în munți și nu pot. Ce, mă, Dinamo? Mă interesează pe mine de Dinamo. Ce să mă intereseze pe mine de Dinamo, dar mă lovește Dumnezeu că sunt nenorocit, nu știu ce, din cauza lui «ți», «câinii» ăștia mă nenorocesc. Mă fac așa de rău. Dacă pun 5 lacăte la gură le rup. Cum aud de «ți» imediat rup 3 lacăte. Și mai aud de «câini», încă două, le rup pe toate”, a conchis Becali.

Formația FC Vaslui a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), echipa Steaua București, în ultimul meci al etapei a VI-a a Ligii I, aceasta fiind prima înfrângere a „roș-albaștrilor” în campionat, în acest sezon. Golurile învingătorilor au fost marcate de Celeban ’59, Sânmărtean ’83 și M. Niculae ’88, în timp ce pentru oaspeți a înscris Chipciu, în minutul 51.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Marcel Pavel a fost la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat marelui artist
Avertisment teribil: Rusia pregătește acte violente și sabotaje în Europa
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ