Ilie Năstase îi va susține pe Moroșanu și pe frații Stoica în gala Superkombat de la Milano

Ilie Năstase îi va susține pe Moroșanu și pe frații Stoica în gala Superkombat de la Milano
Publicat: 29/09/2015, 18:00

Peste 2.500 de spectatori sunt așteptați la evenimentul organizat la Teatrul Linear4Ciak, cel mai mare din nordul Italiei, și care va fi televizat în peste 100 de țări, după ce de curând, pe lângă Eurosport, promoția condusă de Eduard Irimia a parafat o înțelegere și cu rețeaua FightBox, scrie Agerpres.

„Întotdeauna voi fi acolo unde sportivii români reprezintă cu succes tricolorul, iar luptători ca Moroșanu sau frații Stoica au devenit modele în lumea sporturilor de contact. Superkombat este un produs românesc ajuns la nivel mondial, are cea mai mare expunere de televiziune dintre toate sporturile pe care le avem în momentul de față și asta este o mândrie. Am devenit unul dintre susținătorii publici ai acestui proiect demarat de Eduard Irimia și abia aștept să văd pe viu gala, va fi o premieră pentru mine. În plus, în Italia există o comunitate mare de români și abia aștept să mă revăd cu ei”, a declarat Ilie Năstase, care este și ambasador al turismului românesc la nivel global.

„Va fi un eveniment special, organizat într-o sală specială, cel mai mare teatru din nordul Italiei, iar o mulțime de personalități și-au anunțat deja prezența. Suntem onorați că unul dintre susținătorii proiectului nostru este Ilie Năstase, o mare personalitate a României la nivel mondial”, a afirmat și președintele Superkombat, Eduard Irimia, cel care a fondat promoția internațională în urmă cu aproape cinci ani.

În capul de afiș al galei Superkombat de la Milano, Cătălin Moroșanu va da piept cu un polonez de 135 de kilograme, Tomasz Czerwinski, cel care în urmă cu un an l-a învins prin KO pe Alexandru Lungu. Într-o altă confruntare, campionul mondial Andrei Stoica se va duela cu moldoveanul Pavel Voronin, iar fratele acestuia îl va întâlni pe olandezul Patrick Veenstra. Totodată, în cadrul galei vor mai lupta și Alexandru Negrea, Amansio Paraschiv, Cristi Spetcu sau Cristiana Stancu.

Evenimentul va începe de la ora 19,00, ora României, iar în țară va putea fi urmărit în direct pe Sport.ro.