Ioan Niculae spune că Adrian Porumboiu i-a propus 600.000 pentru a truca un meci. Reacția finanțatorului FC Vaslui

Ioan Niculae spune că Adrian Porumboiu i-a propus 600.000 pentru a truca un meci. Reacția finanțatorului FC Vaslui
Publicat: 25/11/2013, 19:15
Actualizat: 25/11/2013, 23:44

Patronul Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat, luni, la Sport.ro, că finanțatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, i-a propus în urmă cu trei sezoane să cedeze meciul formației moldave în schimbul a 600.000 de euro, lucru dezmințit de oficialul grupării vasluiene.

„De mâine dimineață o să pun la dispoziție niște acte prin care o să demonstrez că acest nenorocit minte cu nerușinare. Să vadă lumea cine e acest Porumboiu. Cu tine (n.r. – Porumboiu) nu vreau să mai vorbesc în viața mea. Ești cel mai mare escroc pe care l-am întâlnit în viața mea. El a venit la mine înaintea meciului Astra – Vaslui, cu aproape o săptămână și ceva. A zis o sumă de 600.000”, a spus Niculae.

În replică, Adrian Porumboiu a anunțat că îl va acționa în instanță pe oficialul grupării giurgiuvene. „E aberant să vii cu astfel de discuții care vor trebui probate în fața instanței. Fără niciun fel de comentariu voi merge până la capăt cu acest proces. Nu a fost vorba de niciun fel de sumă, am cerut să se joace corect cele două meciuri. Eu nu am cum să mă duc la el să îi spun să îmi dea meciul. A fost o simplă discuție în care i-am spus cum joacă cu Vasluiul să joace și cu Galațiul. A jucat pe dracu cu Galațiul cum a jucat cu noi. E mafiot de profesie. Cum să mă duc la el să îi spun să îmi dea meciul? De ce nu a spus atunci când i-am propus asta cu blatul? E bolnav la cap. E o minciună sfruntată care nu știu de unde pleacă. Cum își permite să vină cu minciunile astea? El va trebui să probeze lucrurile astea, iar dacă se întâmpla treaba asta… Dacă era ceva, nu spunea el până acum în doi ani? El are probleme grave și acum împroșcă cu noroi în stânga și în dreapta. Va trebui să răspundă pentru treaba asta. Probabil că așteptau ca Vasluiul să se ducă cu bani la ei și să se dea la o parte”, a explicat Porumboiu, tot la Sport.ro.

Adrian Porumboiu l-a acuzat pe Ioan Niculae că în schimbul unei cantități de rapiță a primit motorină de slabă calitate care i-a stricat tractoarele. „Spunea el să îi dea lui îngrășăminte, să îi dea statul subvenții, să îi dea lui că îl cheamă Niculae. Țara arde și pe el nu îl întreabă nimeni, nimic? El ia pământ de la stat. Lucrează pământ de la stat, 25.000 de hectare. Nu îi e rușine? Să tacă dracu’ din gură măcar. El vrea rapiță? Îi dau gratis. Așa ceva e incredibil. Niculae să își vadă de ogoarele lui, că are capul plin de ogoare. A fraudat statul ăsta de l-a făcut varză. Să vii cu mizeria asta și să vorbești de motorină. Mai are curaj să vorbească, marele miliardar al României și cel mai bogat om din România? A fost discuția de acum șase-șapte ani. La tupeul lui m-a dat în judecată. I-am spus că dacă are bani o plătește și o cumpără, iar dacă nu are bani se uită la ușă că nu discută cu mine. Mi-a dat niște motorină vai de mama ei și mi s-au stricat tractoarele de la motorina lui. Dacă aș avea să îi dau un litru de motorină, mi-aș da foc. Nu înțeleg ce vrea omul ăsta”, a adăugat Porumboiu.

După ce președintele grupării giurgiuvene, Dinu Gheorghe a lăsat de înțeles că meciul FC Vaslui – Ceahlăul din etapa a XVI-a va fi aranjat, Adrian Porumboiu a răspuns: „De unde să știe Dinu Vamă ce blaturi făceam eu ca arbitru? Cum să spui despre Porumboiu așa ceva? Nu îi e rușine, nu îi crapă obrazul ăla gros? Ei vorbesc de blaturi? Blatistul ăsta vorbește? Dinu Vamă nici nu știu pe unde era când arbitram eu. Am fost 14 ani arbitru și îi știu pe toți. Ăsta juca țurca pe la Zimnicea când eu eram arbitru internațional. Asculta pe la ușă și are apucături de securache d’ăsta vechi”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au abandonat mortul pentru a-și salva viața. Un cortegiu funerar din Mureș a fost atacat...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Va fi obligatoriu în toată România. Încălcarea legii se pedepsește cu amenzi uriașe
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Veniturile din toată lumea se vor micșora până în 2050 din cauza schimbărilor climatice