Kapetanos îl consideră vinovat de eșecurile Stelei pe Gigi Becali. Răspunsul finanțatorului din Ghencea: „Poate îi rupe unul capul la discotecă”

Kapetanos îl consideră vinovat de eșecurile Stelei pe Gigi Becali. Răspunsul finanțatorului din Ghencea: Poate îi rupe unul capul la discotecă
Publicat: 16/07/2012, 18:00
Actualizat: 25/06/2013, 17:33

Atacantul echipei CFR Cluj Pantelis Kapetanos a declarat, luni, într-un interviu acordat presei locale, că Gigi Becali este vinovat de lipsa de performanțe a Stelei, iar omul de afaceri i-a răspuns fotbalistului făcându-l „nenorocit” și amenințându-l că poate îi „rupe capul” cineva în discotecă.

„El numai vorbește. Nu face nimic. Pentru mine… vorbește mult, dar nu face. Echipa dacă nu merge, vine acolo la vestiare, vorbește două minute și după face caterincă. Nu e cum il vedem la televizor. Pentru asta echipa nu a câștigat nimic cu el, e doar vina lui. Prima oară când am venit, am semnat și am plecat direct în cantonament. Și când mergeam cu autocarul, am oprit la un palat și am zis: «ce facem aici?» «Aici e președintele», dar eu nu știam cine e președintele. Am stat acolo la o masă mare și a venit și a făcut show”, a declarat Kapetanos, despre perioada când evolua la Steaua, potrivit citynews.ro.

El a povestit cum au fost împărțiți bani jucătorilor în autocarul echipei după o întâlnire cu Becali: „A început să vorbească cu jucătorii și toată lumea, «hahaha, huhuhu», iar când am plecat, a dat un pachet și când am mers la autocar a venit unul și mi-a dat bani, iar eu am întrebat: «ce e asta?» «Păi a dat președintele…» Incredibil”.

Într-o intervenție televizată, Becali a izbucnit și l-a amenințat pe fostul fotbalist stelist că poate va fi bătut într-o discotecă.

„Eu sunt un tip credincios, dar vii tu, un nenorocit, să vorbești? Asta îi transmit, să aibă grijă de fractură acum. Ar trebui să-l înjur puțin, dar sunt la televizor. Să-și vadă de treaba lui, a luat 25 de mii pe lună, să joace fotbal acolo și gata. Altceva nu are ce să comenteze decât minciuni? Că dacă era adevărat spuneam, da bă, am dat bani. Ce, e rușine să dai primă la jucători? Poate a luat un pachet în cap și s-a sclerozat. Am dat și prime așa, nu e problemă, dar nu i-am dat lui. Trebuia să nu-i primească dacă e incredibil pentru el. Ce mare rahat a făcut? Ne-a mai făcut și belele. Dar asta e. Dar vii acum și vorbești tu de patron într-o țară străină, după ce ai luat 25.000 pe lună de la un om. Bă, nu te gândești căte duci la discotecă și îți rupe unu capul? «De ce vorbești mă, de Gigi, urât?» poate să zică unul. Că sunt mulți în România. Poate îi rupe unul capul la discotecă, să se învețe minte să nu mai vorbească el de un om care i-a dat 25.000 pe lună. Eu mi-aș dori și să-l reclam la comisii și să-i rupă și unul capul în dicotecă. Cum să vii, mă, în România și să vorbești de patron urât? În Grecia așa vorbea el despre patron? Poate îl prinde unul în discotecă și îi dă vreo două picioare ca să se învețe minte. Eu așa mi-aș dori. Să se învețe minte. Băi, pușcărie, cine ești tu mă?”, a declarat Becali la GspTV.

Gigi Becali a continuat afirmând că Pantelis Kapetanos nu are trebui să se plângă deoarece Steaua și-a achitat toate obligațiile față de el.

„Dacă nu își lua toți banii, nu mă dădea la comisii? Și-a luat toți banii până la ultimul șfanț. Nici nu a jucat și a luat și în plus bani. A fost și suspendat și și-a luat până la ultimul șfanț. Nu pot să-mi dau seama dacă a fost o investiție proastă pentru că am avut și calificări cu el. Afacere proastă nu pot să spun că a fost, a mai dat și goluri, am fost mulțumit una peste alta, i-am dat banii și la revedere. Când văd obrăznicie nu pot să suport”, a adăugat patronul stelist.

Pantelis Kapetanos a jucat la Steaua între iulie 208 și ianuarie 2001, când s-a transferat liber de contract la CFR Cluj.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Urangutan văzut în premieră cum a folosit plante medicinale pentru a se trata