La presiunea fanilor, FCSB reduce prețul la biletele din grupele Conference League! Un tichet la peluze a ajuns 50 lei, deși inițial se anunțase dublu

Publicat: 02/09/2022, 20:43

FCSB va pune în vânzare online luni, 5 septembrie, biletele pentru partidele de pe teren propriu din UEFA Europa Conference League.

Echipa antrenată de Nicolae Dică le va întâlni, în ordine, pe RSC Anderlecht, Silkeborg IF și West Ham United.

Inițial un bilet la peluze costa 100 lei, dar în urma reacției fanilor care le-au considerat prea scumpe, oficialii au făcut un pas înapoi.

Biletele pentru fiecare meci în parte vor fi disponibile pe www.bilete-fcsb.ro, la următoarele prețuri:

VIP 1 – 750 LEI
VIP 2 – 500 LEI
VIP 3 – 300 LEI
TRIBUNA 2 – Inelul 1 – 200 LEI
TRIBUNA 1 și 2 – Inele 2 și 3 – 100 LEI
PELUZE – 50 LEI

Ce a spus Gigi Becali despre scumpirea biletelor?

Gigi Becali a anunțat că va mări prețurile biletelor pentru a încasa mai mulți bani din ticketing pentru meciurile din grupe.

”Nu-mi pare rău de banii pe care i-am dat pe toți jucătorii, pentru că ne-am calificat. Ca atare, sunt mulțumit de toți. Acum luăm 8-9 milioane în total, pentru că am mărit prețul biletelor.

Nu mai există decât 500-600 invitații. Ești bogat, plătești! Dacă vrei s-o vezi pe FCSB, plătești!”, declararse acum câteva zile Gigi Becali.

Vicecampioana României merge foarte slab în Superliga, unde a acumulat șapte puncte în tot atâtea meciuri disputate, însă a avut un parcurs aproape perfect în Conference League.

Elevii lui Nicolae Dică au reușit să se califice în faza grupelor celei de-a treia competiții intercluburi de pe continent, ajutată și de spectatorii care au luat cu asalt Arena Națională la partidele din Europa.

Când se joacă restanțele din Superligă?

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, miercuri, programul meciurilor din Superligă amânate ca urmare a participării echipelor româneşti în Conference League.

Marţi, 29 noiembrie

Ora 19.00 Chindia Târgovişte – Universitatea Craiova

Miercuri, 30 noiembrie

Ora 19.00 FC Hermannstadt – CFR Cluj

Joi, 1 decembrie

Ora 20.00 FC Botoşani – FCSB

Joi, 15 decembrie

Ora 20.00 FCSB – CFR Cluj

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase