• Publicat:
  • Actualizat:
Sport

LONDRA 2012 JUDO. Corina Căprioriu câștigă medalia de ARGINT la 57kg

Corina Căprioriu luptă pentru o medalie la judo, la JOCURILE OLIMPICE LONDRA 2012

Corina Căprioriu câștigă medalia de ARGINT la JUDO, 57 de kg, la JOCURILE OLIMPICE LONDRA 2012. Sportiva noastră a pierdut finala în fața japonezei Kaori Matsumoto după ce a trecut pe rând de Hui Wang (China), Sally Raguib (Djibouti), Hedvig Karakas (Ungaria) și Marti Malloy (SUA).

UPDATE Corina Căprioriu pierde finala prin descalificare

UPDATE Corina Căprioriu o va întâlni în finală pe japoneza Kaori Matsumoto, de la ora 18.00

UPDATE Corina Căprioriu s-a calificat în finală după ce a învins-o pe americanca Marti Malloy.

UPDATE Corina Căprioriu s-a calificat în semifinale, după o luptă aprigă, cu unguroaica Hedvig Karakas, dar încheiată nedecis în cele cinci minute regulamentare, astfel că a fost nevoie de Golden Score pentru departajare. Prelungirile i-au purtat noroc Corinei, chiar dacă nicio sportivă nu a punctat, arbitrii stabilind-o câștigătoare, cu 2-1.

UPDATE Corina Căprioriu s-a calificat în sferturi după ce Sally Raguib a fost descalificată. Sportiva din Djibouti nu a reușit să intre în limitele categoriei

UPDATE În șaisprezecimi, Căprioriu a învins-o pe chinezoaica Hui Wang, prin ippon, iar în optimi va lupta cu Sally Raguib (Djibouti).

Corina Căprioriu a întrat în concurs la judo, în șaisprezecimile categoriei 57 kg, la JOCURILE OLIMPICE LONDRA 2012.

Delegația României a obținut o medalie olimpică la judo, argint, prin Alina Dumitru (48 kg), în timp ce campioana europeană Andreea Chițu (52 kg) și Dan Fâșie (66 kg) au fost eliminați în turul secund al competiției.

Din delegația României la judo mai fac parte Daniel Brata (100 kg) și Vlăduț Simionescu (plus 100 kg).

Inchide