MARTIN TUDOR, înmormântat la o zi după aniversarea fiicei lui: Va fi o ceremonie funerară săracă, la care vor participa 8 persoane

MARTIN TUDOR, înmormântat la o zi după aniversarea fiicei lui: Va fi o ceremonie funerară săracă, la care vor participa 8 persoane
Martin Tudor și fiica lui
Publicat: 02/04/2020, 11:31
Actualizat: 02/04/2020, 11:32

Fostul portar al Stelei, Martin Tudor, va fi înmormântat vineri, la o zi după aniversarea de 19 ani a fiicei lui. Ceremonia va fi una restânsă, de 8 persoane, potrivit normelor impuse de starea de urgență. 

Sorin Radu, fost coleg cu Martin Tudor a postat pe Facebook un mesaj în care anunță că în septembrie, dacă se va termina criza coronavirusului, va organiza un meci de comemorare la Drăgășani, în memoria fostului portar al Stalei.

„Va fi o ceremonie funerară săracă, la care vor participa, conform prevederilor instituite de Starea de Urgență din România, maxim 8 persoane! Și, totuși, Martin Gheorghe Tudor va avea parte de un «meci de retragere», alături de foștii lui colegi, de prieteni. Cu speranța că vom scăpa de Covid 19, în memoria lui, la data de 16 septembrie voi organiza un meci demonstrativ, la Drăgășani, localitatea natală a părinților săi și locul unde va fi înmormântat. La partidă vor participa mulți dintre foștii coechipieri ai lui «Martinică» de la Jiul Petroșani, Olimpia Satu Mare și Steaua București, nu înainte ca aceștia să depună coroane de flori la cimitir! Drum bun, Gicane! Odihnească-se în pace!”

Martin Tudor s-a stins fulgerător la vârsta de 43 de ani și a lăsat în urmă o fată care astăzi împlinește 19 ani:

„Taticul meu cel drag… nu-mi vine sa cred ce se intampla, spune-mi te rog ca e doar un cosmar… spune-mi ca nu e adevarat…vei fi mereu in inima mea… te iubesc!”, a scris Carla, fiica fostului fotbalist.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase