Mihaela Buzărnescu, supărată după ce a pățit la Madrid: Pentru adversara mea s-a putut. Pentru mine, nu…

Mihaela Buzărnescu, supărată după ce a pățit la Madrid: Pentru adversara mea s-a putut. Pentru mine, nu...
Publicat: 08/05/2018, 19:20

Surpriza neplăcută de care a avut parte Buzărnescu înaintea meciului cu Șarapova: „Mi s-a spus că voi intra pe teren cât mai târziu. Dar când am văzut programul…”

Mihaela a fost dezamăgită de faptul că, deși organizatorii i-au promis că va evolua cât mai târziu, ea a trebuit să intre pe teren în al treilea meci al zilei de duminică. Situația a iritat-o pe bucureșteancă, mai ales că pentru Petra Kvitova, oponenta ei de sâmbătă, s-a găsit înțelegere, cehoaica jucand în sesiunea de seară, mai exact în a 5-a partidă. Buzărnescu s-a putut odihni prea puțin din cauză că în urmă cu 24 de ore jucase la Praga, așa că i-a cerut explicații unui oficial al turneului din Madrid. Iată ce răspuns a primit:

„Mi s-a spus că meciul cu Șarapova va fi programat mai târziu. Dar seara, când am ajuns la Madrid, am văzut ordinea de joc și am sunat persoana care se ocupa de program. Mi s-a explicat că decizia s-a luat pe baza mai multor motive, și pentru că ea s-a aflat pe locul 1 și e câștigătoare de Mare Șlem. Din cauza televiziunilor, nu s-a putut juca mai târziu, asta ar fi fost dorința celor care au transmis meciul. Mai târziu de meciul 3 nu s-a putut. Am fost puțin dezamăgită, dar în același timp a trebuit să accept, pentru că și celelalte fete care au jucat sâmbătă la Praga și Rabat au intrat duminică la Madrid. Din păcate, eu sunt singura care a pierdut”, a povestit sportiva în vârstă de 30 de ani.

Mihaela a lăsat emoțiile deoparte în fața Mariei: „Am intrat hotărâtă pe teren și am simțit că suntem de nivel apropiat”

Buzărnescu nu a avut de ales și a intrat pe arena „Arantxa Sanchez” la ora stabilită, iar lipsa resurselor fizice nu s-a simțit în setul inaugural. Românca s-a ținut tare în fața Șarapovei, dar regretă că a avut ghinion într-un moment cheie: „Am fost aproape de ea în primul set și mi-a părut tare rău că la 4-5 nu am reușit să îmi țin serviciul, ea a avut câteva mingi pe tușă, iar eu am dat la un centimetru afară. Deci se putea mai bine, revenisem frumos de la 2-5. Dar ea a jucat solid. Serviciul i-a funcționat bine, mi-a fost greu.

Pot spune că am jucat mult mai bine decât la Shenzhen (n.r. – Buzărnescu a cedat cu 6-3 6-0 contra Șarapovei). Dar ea s-a mișcat neașteptat de bine pe zgură. Serviciul, în primul rând, i-a mers foarte bine. Spre deosebire de meciul de la Shenzhen, în care am avut foarte mari emoții, acum am intrat hotărâtă pe teren și am simțit că suntem de nivel apropiat. Nu mi-am spus în niciun moment: ‘Vai, este Șarapova! Nu am nicio șansă’. Cred că ea va avea rezultate bune săptămâna asta”, a spus Buzărnescu despre confuntarea cu Șarapova.

Multe jucătoarea au fost iritate de-a lungul timpului de comportamentul Mariei Șarapova, dar mai ales de strigătele marcă înregistrată pe care rusoaica le eliberează după ce lovește mingea. Mihaela are însă o reacție plină de fair-play la adresa Mariei: „Mie mi se pare normal ce face ea, fiecare jucătoare se bucură în felul ei și trebuie acceptat acest lucru. Pe mine chiar nu mă deranjează dacă strigă atunci când lovește sau dacă se încurajează la anumite mingi. Nu m-a deranjat în niciun fel. Și eu la rându-mi m-am exteriorizat așa cum am simțit. Nici nu m-am gândit vreo clipă la așa ceva. Eu eram în lumea mea”, ne-a mai declarat, râzând, noua senzație a tenisului românesc.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Ce înseamnă boală transmisă prin aer? OMS și 500 de experți au căzut în sfârșit...