O tenismenă care a învins-o fără drept de apel pe Halep, pe lista sportivilor care ar fi luat substanțe interzise

O tenismenă care a învins-o fără drept de apel pe Halep, pe lista sportivilor care ar fi luat substanțe interzise
Publicat: 17/09/2016, 10:00

Nicola Adams (Marea Britanie, 33 de ani) – 2 medalii de la aur la Jocurile Olimpice (2012 și 2016), o medalie de aur și trei de argint la Campionatele Mondiale, o medalie de aur și una de argint la Campionatele Europene. Este prima pugilistă care a câștigat titlul olimpic. În 2016 a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice și Campionatele Mondiale, iar în 2015 a fost medaliată cu aur la Jocurile Europene.

Laura Rebecca Trott (Marea Britanie, 24 de ani) – la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, Trott a făcut parte din echipa de cicliști a Marii Britanii, iar la proba de team-pursuit a câștigat aurul olimpic stabilind recorduri olimpice atât în calificări, cât și și cursa pentru medalii reușind să depășească astfel echipa Statelor Unite ale Americii – campioană mondială. Trott a devenit astfel prima sportivă britanică ce a câștigat trei medalii de aur. La finalul competiției cicliste de la Rio, Trott și logodnicul său Jason Kenny au fost denumiți de presa britanică „cuplul de aur”, cei doi câștigând 5 medalii de aur împreună.

Siobhan-Marie O’Connor (Marea Britanie, 20 de ani) – a câștigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio la proba de 200 metri individual. Înotătoarea britanică este cea mai decorată sportivă din Anglia la Jocurile Commonwealth din 2016, cu șase medalii. Suferă de colită ulcerativă, un timp ce boală inflamatoare intestinală.

Olivia Carnegie-Brown (Marea Britanie, 25 de ani) – a câștigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio, în proba feminină de 8 rame. Mai are în palmares o medalie de la bronz (2012), două de argint (2012 și 2014) și una de aur (2016) la Campionatale Europene.

Ottesen Jeanette (Danemarca, 28 de ani) – a participat la Jocurile Olimpice din 2004, 2008, 2012 și 2016. Deține recordul național la 100 de metri fluture, iar la Rio a câștigat medalia de bronz ca parte a echipei ce a participat la proba 4×100 de metri. Ca urmare a acestei prestații, echipa daneză a doborât recordul european la această probă.

Brennan Kimberley (Australia, 31 de ani) – canotoare campioană mondială și olimpică. La Jocurile Olimpice de la Rio a câștigat medalia de aur la proba de simplu vâsle.

Belonogoff Alexander (Australia, 26 de ani) – canotorul australian a câștigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio în proba de patru rame fără cârmaci.

Bobridge Jack (Australia, 27 de ani) – ciclistul australian a câștigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio în proba de team-pursuit.

Belmonte Garcia Mireia (Spania, 25 de ani) – este prima înătătoare din Spania care reușește să câștige medalia de aur la Jocurile Olimpice, performanță izbutită la Rio în proba de 200 de metri fluture. Deține cinci recorduri mondiale pe distanțe scurte.

Julian Justus (Germania, 28 de ani) – a concurat în proba de trageri la 10 cu pușca cu aer comprimat la Jocurile Olimpice din 2012

Laura Siegemund (Germania, 28 ani) – tenismena germană a obținut în 2016, la Australian Open, cea mai importantă victorie din carieră reușind să o învingă pe Jelena Jankovic, fost număr 1 mondial, în trei seturi. La turneul de la Stuttgart a ajuns până în finală după ce a eliminat pe parcurs trei sportive din Top 10 mondial, inclusiv pe Simona Halep. De altfel, comentatorii acelei partide au susținut că victoria lui Siegemund în fața Simonei Halep este „cu siguranță cea mai mare victorie din cariera” sportivei germane, până la acel moment. La Roland Garros și Wimbledon a fost eliminată din primul tur. În iulie, a câștigat primul său titlu din carieră, la Bastaad. În septembrie, la US Open, Siegemund a câștigat primul său titlu de Grand Slam la proba de dublu mixt alături de Mate Pavic.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
O femeie a câștigat 1 milion de dolari la loterie de două ori în 10...