OLANDA-ROMÂNIA. Pronosticul lui Dumitru Dragomir

OLANDA-ROMÂNIA. Pronosticul lui Dumitru Dragomir
Publicat: 26/03/2013, 20:50
Actualizat: 04/07/2013, 03:52

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este sceptic în ceea ce privește partida echipei naționale a României din deplasare cu Olanda, el răspunzând ironic în momentul în care a fost rugat să ofere un pronostic: „le arătăm noi ce pățim”.

URMĂREȘTE OLANDA – ROMÂNIA LIVE TEXT

El a adăugat că este posibil ca prima reprezentativă să obțină și un rezultat de egalitate, dar numai cu ajutorul norocului. „Le arătăm noi ce pățim. Eu dacă aș juca la pariuri aș merge pe 1X. E posibil și un egal, prin noroc e posibil”, a spus oficialul Ligii.

Dragomir nu crede însă că selecționata României poate primi patru goluri ca în partida de la București cu Olanda (scor 1-4). „După jocul ăla și eu am fost supărat… s-au făcut multe greșeli atunci. Mă abțin acum, dar e imposibil să luăm iar patru, dă-o încolo de treabă. Nu e diferența de valoare așa de mare. După părerea mea un meci egal am putea scoate ținând cont de valoarea jucătorilor. Diseară e un meci de răscruce pentru fotbalul românesc. Dacă vom avea un rezultat pozitiv la Amsterdam cred că fotbalul nostru poate fi pe un drum bun. Pentru că acum dispune de niște tineri foarte talentați, între 22 și 26 ani. Iar dacă am area un rezultat bun cu Olanda am îndrăzni și noi să cerem guvernanților să facă ceva pentru sportul acesta pe care nu îl ajută nimeni de ani de zile. Trebuie să fim încrezători, să le urăm succes băieților și să sperăm că nu vom mai vedea un joc precum cel de la Budapesta”, a menționat Dumitru Dragomir.

Președintele LPF a adăugat că ar face schimbări în primul unsprezece față de partida cu Ungaria dacă ar fi selecționer. „E treaba lor, au de unde alege pentru că sunt destui fotbaliști buni. Problema este să îi pună ca lumea pe posturile pe care joacă. Dacă aș fi eu antrenor, eu aș schimba în echipă. Cred însă că Mutu ar trebui să joace. Dar e plătit altcineva pentru asta. Să îl lăsăm pe domnul Pițurcă, să vedem cum face echipa, și să îl luăm la întrebări dacă nu are rezultate bune. Măcar să facă un meci foarte prost și să câștige cu 2 sau 3-0. Și atunci am înțelege că asta e o tactică”, a precizat oficialul Ligii.

Întrebat cine se așteaptă să facă diferența în favoarea României în meciul cu Olanda, Dragomir a răspuns: „La Sânmărtean și la Budescu… Serios acum, am mare încredere în echipă. Și s-ar putea la norocul antrenorilor să mai avem o șansă ca în Ungaria. La bulanul nostru mă așteptam ca adversarii să pună mâna pe minge în minutul 94”.

Dragomir nu a uitat încă evoluția slabă a primei reprezentative a României din meciul de la Budapesta cu Ungaria (scor 2-2). „Rezultatul cu Ungaria a fost excelent față de jocul naționalei. Dar așa este la fotbal, mai intervine și norocul uneori. De mult n-am văzut un joc mai slab al naționalei precum acesta cu ungurii. Poate și din cauza faptului că s-a jucat fără spectatori. România e cu mult mai bună la fotbal decât Ungaria, problema este că trebuie să știi să-i ghicești pe jucători, să îi pui să joace pe posturile lor”, a explicat Dumitru Dragomir.

Referitor la faptul că audiența meciului Ungaria – România a fost mai slabă decât a emisiunii „Românii au talent”, difuzată de Pro TV, Dragomir a menționat că mulți telespectatori au schimbat postul când au văzut jocul slab al primei reprezentative. „Păi după ce au văzut prima jumătate de oră din meci 25 la sută dintre telespectatori au mutat pe alt post pentru că se enervau. Era să dau și eu pe alt post. Așa este, te enervezi, te scoate din sărite când vezi un meci de o asemenea manieră”, a precizat Dragomir.

Președintele LPF, care nu va face desplasarea la Amsterdam pentru meciul din această seară din cauza unei răceli, a menționat că România ar trebui să fie favorită la locul doi al Grupei D. „Normal, după valoarea echipei, ar trebui să fim favoriți detașat la locul doi al grupei. Avem echipă valoroasă, că nu joacă asta e altceva. Nu știu de ce, să caute alții cauzele”, a mai spus Dragomir.

Partida Olanda – România se dispută în această seară , de la ora 21.30, pe Amsterdam ArenA.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
După 10 de ani de muncă pe un vas de croazieră, Claudiu s-a întors în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Travis Kelce devine cel mai bine plătit jucător din NFL. Taylor Swift este cea care...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ