(P) Găsește pariurile câștigătoare din derby-ul Steaua – Dinamo, gratuit, pe SoccerKeep.com

Publicat: 19/04/2016, 09:52

Cea mai eficientă unealtă a pariorului modern, SoccerKeep Livescore, a fost lansată în urmă cu două luni de zile în România. Pe lângă scoruri și statistici avansate, platforma ne propune ponturi extrem de eficiente pentru partidele de fotbal desfășurate în peste 100 de țări, în mod absolut gratuit.

Astfel, orice utilizator înregistrat poate accesa pronosticurile generate de algoritmul unic, bazat pe factorii cei mai relevanți din ecuația unei partide, precum: intervale de timpi, minutele și numărul golurilor, evoluția jucătorilor, locație, rezultate și așa mai departe.

Comunitatea pariorilor din România, PariuriX.com, recomandă spectaculoasa nouă platformă, SoccerKeep.com, pe care a caracterizat-o ca fiind o unealtă de baza a pariorului de succes.

UPDATE: Meciul retur din semifinalele Cupei României!

După ce SoccerKeep a oferit 6 ponturi câștigătoare pentru partida desfășurată în data de 10 aprilie, să arucăm o privire asupra pronosticurilor oferite și pentru returul semifinalelor, în care Steaua o întâlnește din nou pe Dinamo.

SoccerKeep ne spune că cel mai probabil deznodământ al partidei este un rezultat de egalitate. Totuși, algoritmul ne indică faptul că Dinamo are mari șanse să deschidă scorul și că acest lucru se va petrece, cel mai probabil, în intervalul minutelor 16-30.

Cele mai sigure pariuri par ar fi: Gol în ambele reprize și Peste 1.5 goluri în meci, ambele cu cel puțin 70% șanse de reușită.

Nu rata șansa de a te îmbogăți! Înregistrează-te acum în mod 100% gratuit pe SoccerKeep și bucură-te de miile de ponturi câștigătoare oferite săpămânal pe site!

Să învățăm să câștigăm cu SoccerKeep

Urmează clasicul românesc, Steaua – Dinamo, o partidă care împarte țara în două tabere. În continuare îți voi arată cum orice parior se poate folosi de statisticile furnizate de SoccerKeep pentru a stabili pariurile câștigătoare ale acestei întâlniri.

În cazul în care vrei să urmărești analiza, pas cu pas, alături de mine, accesează pagina rezultate Liga 1 Romania și dă un click pe simbolul minus (-), situat între numele celor două echipe care se vor duela în Derby de România (vezi secțiunea Meciurile următoare).

Odată ajunși pe pagina dedicată partidei, vom observa Centrul Live, care va începe să furnizeze informații înainte de începerea partidei, afișând echipele de start și ulterior, multe alte statistici și date interesante pe parcursul meciului.

Apoi, pentru ca să ai acces și la secțiunea de ponturi trebuie să te înregistrezi. Însă nu te impacienta, deoarece întreg procesul durează mai puțin de 30 de secunde și este absolut gratuit. Gândește-te că după ce ți-ai creat numele de utilizator vei beneficia de ponturile oferite pentru cele peste 1000 de competiții propuse de SoccerKeep!

Chiar dacă eficiența ponturilor furnizate de SoccerKeep este una cât se poate de spectaculoasă, fondatorii platformei ne recomandă, în limita timpului disponibil, să încercăm să ne formăm și o părere proprie despre eventuale pariuri câștigătoare ale partidelor care ne interesează.

În calitate de gazdă, Steaua nu a cunoscut înfrângerea în ultimele 5 partide de Liga 1. Surprinzător sau nu, Dinamo se descurcă mai bine în deplasare decât pe teren propriu, fiind neînvinsă de 7 etape. De altfel, formația condusă de Mircea Rednic nu a mai pierdut nici o deplasare din luna Octombrie a anului trecut.

Dacă Steaua a marcat în ultimele 5 partide de pe teren propriu (Pitești), observăm că formația din Ștefan cel Mare nu are o statistică prea reușită din acest punct de vedere.

Steliștii vin după ce s-au impus în ultimele 4 partide, în timp ce roș-albii au fost răpuși pe teren propriu de Astra Giurgiu, scor 1-4, în penultima etapă pe care au disputat-o în această ediție de campionat.

Deși putem spune că roș-albaștrii traversează o formă ceva mai bună decât rivalii eterni, avantajul teoretic al terenului propriu este neutralizat, încât Steaua va disputa și această partidă, tot la Pitești.

Să mergem mai departe la secțiunea care ne arată numărul golurilor marcate și încasate de fiecare echipă în intervale de câte 15 minute. Dacă formația roș-albastră nu are nici un interval al cărui bilanț să fie negativ, observăm că băieții lui Mircea Rednic nu se descurcă tocmai bine între minutele 0-15, respectiv 61-75.

Steaua se descurcă bine în primele sferturi de oră ale partidelor, dar mai ales în finalele primelor reprize – la fel ca și Dinamo. Aceste cifre ne fac să credem că este probabil ca Steaua să deschidă repede scorul, însă, dacă acest lucru nu se întâmplă, ne putem aștepta ca primul gol să pice chiar în finalul primei reprize.

Formația condusă de Reghecampf a deschis scorul în 69% din meciurile jucate în calitate de gazdă. Dinamo a marcat primul gol al partidei, jucând în deplasare, în numai 45% dintre cazuri.

Mai departe, observăm că Steliștii au marcat 12 goluri pe teren propriu, prin care au preluat conducerea, fiind egalați numai în 33% dintre situații. Interesant este faptul că echipa din Ștefan cel Mare a fost condusă de 7 deplasări, însă a reușit să restabilească egalitatea aproape de fiecare dată – în 6 astfel de cazuri.

Aceste date ne indică faptul că este foarte posibil ca ambele echipe să înscrie în acest meci.

Roș-albaștrii s-au impus la o diferență de 2 goluri în 6 dintre ultimele 10 partide disputate în calitate de gazdă. În schimb, Dinamoviștii, au câștigat în deplasare de cele mai multe ori la limită.

Respectând tiparele pe care le-am identificat, putem să mergem pe premiza unei victorii a gazdelor cu scorul de 3-1. Totuși, 1-1 este cel mai des întâlnit rezultat al celor două echipe în situația dată; atât Steaua, acasă, cât și Dinamo, în deplasare, au înregistrat acest scor în câte 4 ocazii.

Concluzii

Revenind la pronosticurile oferite de SoccerKeep, putem spune că acestea reflectă în mare parte ceea ce am dedus și noi după interpretarea datelor.

Cel mai probabil deznodământ al acestei partide este un rezultat de egalitate. Ne așteptăm ca roș-albaștri să deschidă scorul în finalul primei reprize și ca Dinamo să revină la un moment dat în meci.

Deoarece ne gândim că este probabil ca ambele echipe să marcheze, pariul de peste 1.5 goluri în meci este oarecum inclus în această situație.

Profesioniști spun că pentru a câștiga la pariuri pe termen lung, este nevoie de disciplină și de predicții bine documentate. Dacă partea legată de disciplină reprezintă un amestec între money-management și stăpânire de sine, acum nu ne mai putem plângă că nu avem resurse care să ne permită realizarea unei analize cât se poate de pătrunzătoare.

SoccerKeep a fost creat de către pariori, pentru pariori! Vrei să câștigi? Știi ce ai de făcut…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Dieta prin care putem încetini evoluția cancerului de prostată