Portarul Loris Karius de la FC Liverpool e afectat de gafele din finala UEFA Champions League

Portarul Loris Karius de la FC Liverpool e afectat de gafele din finala UEFA Champions League
Publicat: 28/05/2018, 03:09
Actualizat: 03/07/2019, 16:03

Portarul neamț a greșit decisiv la două goluri din cele trei marcate de Real Madrid și toată lumea l-a perceput drept principalul vinovat pentru înfrângerea lui Liverpool.

Real Madrid s-a impus cu 3-1 în fața lui Liverpool, însă două dintre goluri au venit pe fondul unor greșeli foarte grave făcute de Karius. Mai întâi, a degajat mingea în gheata lui Benzema și balonul a ricoșat în poartă. Apoi, a scăpat mingea în poartă la un șut al lui Bale.

Karius a postat pe Twitter un mesaj în care și-a cerut scuze pentru prestația sa:

„N-am dormit deloc până acum… scenele încă se derulează în capul meu, iar și iar… Îmi cer infinit scuze colegilor mei, vouă – fanilor și tuturor celor din staff. Știu că am dat-o în bară cu cele două gafe și că v-am dezamăgit. Așa cum am zis, mi-ar plăcea să dau timpul înapoi, dar nu este posibil. Este cu atât mai rău cu cât toți simțeam că puteam să o învingem pe Real Madrid și am fost mult timp în joc. Le mulțumesc fanilor noștri incredibili, care au venit la Kiev și m-au susținut chiar și după meci. Încă o dată mi-ați arătat ce familie mare suntem. Vă mulțumesc tuturor și vom reveni împreună mai puternici!”, a fost mesajul postat de Karius pe contul său de Twitter.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase