Prodan: Reghecampf a făcut istorie în Germania, iar Dinu nu a făcut nimic în fotbalul românesc

Prodan: Reghecampf a făcut istorie în Germania, iar Dinu nu a făcut nimic în fotbalul românesc
Impresarul Anamaria Prodan a declarat marți, la Sport.ro, că soțul ei, Laurențiu Reghecampf, a făcut istorie în Germania ca jucător, în timp ce Cornel Dinu, cel care l-a acuzat pa actualul antrenor stelist că a primit bani pentru a aranja un meci cu Bayern, nu a făcut nimic pentru fotbalul românesc.
Publicat: 05/02/2013, 14:40
Actualizat: 26/06/2013, 08:45

Impresarul Anamaria Prodan a declarat marți, la Sport.ro, că soțul ei, Laurențiu Reghecampf, a făcut istorie în Germania ca jucător, în timp ce Cornel Dinu, cel care l-a acuzat pa actualul antrenor stelist că a primit bani pentru a aranja un meci cu Bayern, nu a făcut nimic pentru fotbalul românesc.

„Văd că (n.r. – Dinu) spune că cineva i-a dat un telefon, cineva i-a spus. Eu i-am făcut o dedicație pe pagina mea de socializare și o să-i trimit niște fotografii unde soțul meu și în ziua de astăzi sclipește pe toate mașinile și troleibuzele din Aachen. Soțul meu a fost căpitanul unei echipe care a bătut pe Bayern Munchen fără drept de apel. Soțul meu a făcut istorie în Germania, iar Cornel Dinu în timp ce stătea prin baruri, nu a avut timp să le vizioneze”, a spus Prodan, la Sport.ro.

Anamaria Prodan a afirmat că pe administratorul delegat al FC Dinamo îl recomandă „nopțile lungi de beție”. „Nu vreau să-i dau foarte multă atenție unui om care este groparul fotbalului românesc. Ce îl recomandă pe acest om să-și bată joc de-a lungul timpului de toată lumea fotbalului? Ce îl recomandă în afară de nopțile lungi de beție? Credibilitate nu are și nu o să mai aibă toată viața lui din moment ce nu a fost suficient de bărbat să spună lucrurilor pe nume și vine cu asemenea abjecții. Spune că l-a ajutat (n.r. – pe Laurențiu Reghecampf). Acest Cornel Dinu se crede vreun mare mafiot și nu mai știm noi? Un om care să dă prieten la cataramă cu Arkan, un om care spune că l-a ajutat pe Laurențiu Reghecampf…”, a completat Prodan.

Impresarul a precizat că Dinu nu are niciun merit în fotbalul românesc. „Cum probează Cornel Dinu această aberație? De frustrare a făcut această afirmație, din cauza faptului că este zero din punct de vedere al antrenorului și că nu are niciun fel de merit în fotbalul românesc, decât ceea ce vedeți că se întâmplă astăzi la Dinamo. A fost antrenorul echipei naționale și la Kosice. Dați-mi un exemplu bun de la echipa națională a lui Cornel Dinu. Un om care după Revoluție a cerut desființarea cluburilor Dinamo și Steaua, asta a făcut Cornel Dinu după Revoluție când Ion Iliescu l-a pus secretar de stat în MTS”, a explicat Prodan.

La rândul său, antrenorul Laurențiu Reghecampf a răspuns, marți, acuzelor lui Cornel Dinu pe pagina sa de Facebook, atașând o înregistrare video de la o victorie din 2006 a formației la care activa atunci, Alemannia Aachen, împotriva echipei Bayern Munchen, scor 4-2, în Cupa Germaniei, în care a înscris primele două goluri ale partidei. „Mister C. Dinu, uite ce a facut Laurențiu Reghecampf în Germania, nu tâmpeniile pe care le inventezi tu după vreo noapte mai agitată… să-ți fie rușine!!!”, a scris Reghecampf pe pagina sa.

Cornel Dinu a declarat într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că Laurențiu Reghecampf a primit suma de 200.000 de euro de la mafia sârbă a pariurilor, pentru a aranja o partidă cu Bayern Munchen, pe vremea când actualul antrenor stelist evolua la Cottbus. Dinu a precizat că meciul dintre Bayern Munchen și Energie Cottbus ar fi trebuit să se termine la o diferență de trei goluri, însă scorul final a fost 3-1. Nemulțumiți, sârbii implicați în afacere i-au cerut imediat banii înapoi lui Reghecampf, a continuat Dinu, care a precizat că i-a salvat viața fostului jucător, obținând o prelungire a termenului de înapoiere a banilor către gruparea sârbă. „N-ar trebui să intru în dialog cu un asemenea personaj (n.r. – Anamaria Prodan, soția antrenorului Laurențiu Reghecampf), dar țin să-i aduc aminte că ar face bine să-mi fie recunoscătoare că l-am scăpat pe soțul ei de la răzbunarea iminentă a sârbilor. Se întâmpla după un meci Bayern – Cottbus. Eram, într-o seară, la masă la Trattoria cu Răzvan Boanchiș și cu patronul restaurantului, Vali Sălăgean. Și primesc un telefon de la Iulian Chiriță, nașul de la prima cununie al lui Reghecampf. Îmi spune: «Tată, cum îl salvăm pe finu’, că a dat de necaz?!». Cu o zi înaintea partidei, primise 200.000 de euro ca să trântească partida cu Bayern, care trebuia să se termine la trei goluri diferență. Erau el și încă vreo doi. S-a terminat însă 3-1. Iar lui Reghecampf i-au transmis băieții că trebuie să se prezinte imediat cu banii înapoi! El credea că-i pârlește pe sârbi, avea senzația că discută cu Romică Pașcu”, a afirmat oficialul dinamovist.

Meciul la care face referire Dinu ar putea fi cel din data 21 septembrie 2002, disputat la Munchen, în etapa a VI-a a 1.Bundesliga, Bayern-Energie, scor 3-1 (1-1). Reghecampf a evoluat în acea partidă 66 de minute, fiind înlocuit la scorul de 2-1.

Într-o intervenție telefonică la Sport.ro, jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș, care era lângă Cornel Dinu în momentul în care Chiriță l-a sunat, a confirmat cele declarate de fostul jucător dinamovist. „Îmi aduc aminte destul de bine, deși se întâmpla acum mai mult de zece ani. Într-adevăr a sunat Chiriță. Știu că au vorbit vreo jumătate de oră. Eu nu am auzit ce spunea Chiriță, dar Dinu a povestit după aia și vă dați seama că nu avea cum să fie o fabulație. Dacă era o fabulație, ce interes avea Dinu în 2002? Eu îmi aduc aminte mai mult decât Cornel Dinu. Din ce știu eu, nu era vorba de doi jucători, ci de încă trei jucători. Era vorba despre Miriuță, Sebok și de al treilea nu îmi amintesc, asta rețin eu ce s-a vorbit atunci”, a spus Boanchiș.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $....
Babs, apariție răvășitoare pe un iaht din Dubai. Fosta iubită a lui Dorian Popa i-a...
Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit...
Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste...
CHINURILE prin care a trecut vedeta pentru a avea copii. Doctorii nu-i dădeau șanse să...
Alertă de vreme rea. Este cod galben de ploi şi grindină în mai multe zone...
"Aș vrea să te strâng în brațe". Ți se rupe sufletul de durere! Mesajul emoționant...
Poveste de dragoste cu final tragic! Tânără în vârstă de 21 de ani, ucisă cu...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pentagon: Loviturile ucrainene au afectat 14% din capacitatea Rusiei de rafinare a petrolului
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
Asociația de proprietari are interzis. Toți proprietarii de apartamente trebuie să știe
Meghan Markle vrea la Casa Albă. Ce rol ar juca Harry
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții....
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău!...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Când a apărut primul dinozaur cu sânge cald?
×