„ProSport Cu Bicicleta La Mare”, în week-end pentru iubitorii ciclismului și stilului de viață activ

ProSport Cu Bicicleta La Mare, în week-end pentru iubitorii ciclismului și stilului de viață activ
Publicat: 25/04/2013, 13:28
Actualizat: 25/06/2013, 16:51

Cotidianul ProSport continuă evenimentele sportive dedicate pasionaților de sport și mișcare, organizând sâmbătă și duminică a șaptea ediție Cu Bicicleta La Mare, startul fiind dat de Otilia Bădescu, iar campionul paralimpic Eduard Novak va fi alături de rutieri în prima parte a cursei.

Astfel, propunerea „ProSport Cu Bicicleta La Mare” îmbină ideea de mișcare cu ineditul unui eveniment de două zile ce cunoaște un succes din ce în ce mai mare. Anul acesta aproape 350 de iubitori ai ciclismului care doresc să evadeze din rutina zilnică și să aibă un stil de viață activ și sănătos vor pleca în această inedită aventură.

În urmă cu șase ani, doi împătimiți ai mersului pe două roți, Lucian Mîndruță și Cristian Mihai Popescu, organizau pentru prima oară un eveniment ce a devenit în timp o frumoasă tradiție. An de an, în preajma zilei de 1 mai, un grup pestriț de bicicliști pornea la un drum de două zile pentru a ajunge la malul Mării Negre. S-au trăit experiențe inedite, s-au legat prietenii și s-au adunat amintiri deosebite. Exemplul dat de cei doi organizatori a dat roade astfel încât din ce în ce mai mulți români încep acum să aleagă vacanțele călare pe șaua bicicletei.

Pentru al doilea an consecutiv, Lidl este partener al acestui proiect plin de energie, proiect ce promovează mersul pe bicicletă ca stil de viață sănătos și ca o alternativă distractivă pentru a pentru a parcurge drumul spre Litoral. Lidl va pune la dispoziția participanților diverse alimente și apă plată ce vor asigura refacerea forțelor și vor oferi energia necesară parcurgerii întregului traseu.

Plecarea în această aventură va avea loc sâmbătă, la ora 09.00, de la magazinul Lidl din Str. Liviu Rebreanu, nr. 19. Startul în cursă va fi dat de către Otilia Bădescu, campioană europeană la tenis de masă.

Eduard Novak, campion paralimpic la ciclism și proaspăt președinte al Federației Romane de Ciclism, va fi, de asemenea, prezent la plecare și va însoți caravana celor 350 de cicliști în prima parte a zilei de sâmbătă.

În prima zi participanții vor avea de străbătut 140 de kilometri pe traseul București – Lehliu – Amara. În cadrul cinei festive din prima seară de eveniment de la Amara, Mitshubishi-Țiriac Auto va oferi prin tragere la sorti două drive-test-uri cu mașina oficială a evenimentului – noul Mitsubishi Outlander. În a doua zi, caravana va urma traseul Amara – Slobozia – Hârșova – Năvodari, sosirea fiind stabilită pe plaja El Comandante din Năvodari. El Comandante va organiza o tombolă având ca premiu o plimbare cu velierul pe Marea Neagră pentru 15 participanți.

Fiecare participant la evenimentul „ProSport Cu Bicicleta La Mare” va primi un pachet de participare format din: noapte cazare în Amara pentru odihna necesară continuării traseului; cina de sâmbătă seara și micul dejun de duminică – pentru recăpătarea forțelor; asistența în caz de renunțare pe traseu – autocar însoțitor; echipaj poliție și echipaj medical – pe toată durata evenimentului; puncte de alimentare pe traseu (apa și alimente energizante); transportul bagajelor suplimentare (1 bagaj/persoană) la punctele de destinație (Amara, Năvodari); transportul retur la București cu autocar și camion pentru biciclete (duminică seara); seară festivă și socializare sâmbătă seara la Hotel Parc Amara; seară festivă și socializare duminică seara la „El Comandate” din Năvodari; husă cu gel pentru șa bicicletă; bidon apă; tricou tehnic.

Persoanele înscrise trebuie să se prezinte joi, 25 aprilie, la magazinul Lidl din Str. Liviu Rebreanu nr. 19, pentru a-și ridica kit-ul de participare. Între orele 17.00-18.00, Lucian Mîndruță va fi prezent pentru a discuta cu participanții și a le împărtăși câteva tehnici de antrenament.

ProSport vă încurajează să participați la „ProSport Cu Bicicleta La Mare” sau măcar să folosiți bicicleta ca o alternativă mai sănătoasă pentru transportul de zi cu zi. Mai multe detalii pe: www.cubicicletalamare.prosport.ro

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
OBLIGATORIU pentru cei care au casă la curte. Toți proprietarii trebuie să facă asta
Mihai Neşu, adevărul despre divorţ. Cine a decis, de fapt, separarea, după accident
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Cristina Șișcanu, motivul pentru care nu gătește nimic pentru masa de Paște. Cum își petrece...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Alessandro Volta, inventatorul bateriei electrice