ProSport te invită la a 8-a ediție a evenimentului „Cu Bicicleta La Mare”

ProSport te invită la a 8-a ediție a evenimentului Cu Bicicleta La Mare
Publicat: 20/03/2014, 16:18
Actualizat: 28/09/2018, 22:54

Aflată la a 8-a ediție, expediția ProSport Cu Bicicleta La Mare îmbină ideea de mișcare cu ineditul unui eveniment de 2 zile ce cunoaște un succes din ce în ce mai mare. Anul acesta 450 de iubitori ai ciclismului vor pleca în această inedită aventură.

În urmă cu 7 ani, doi împătimiți ai mersului pe două roți, Lucian Mîndruță șiCristian Mihai Popescu, organizau pentru prima oară un eveniment ce a devenit în timp o frumoasă tradiție.

An de an, în preajma zilei de 1 mai, un grup pestriț de bicicliști pornea la un drum de două zile pentru a ajunge la malul Mării Negre. S-au trăit experiențe inedite, s-au legat prietenii și s-au adunat amintiri deosebite. Exemplul dat de cei doi organizatori a dat roade astfel încât din ce în ce mai mulți români încep acum să aleagă vacanțele călare pe șaua bicicletei.

Pentru al treilea an consecutiv, LIDL este partener al acestui proiect plin de energie, proiect ce promovează mersul pe bicicletă ca stil de viață sănătos și ca o alternativă distractivă pentru a pentru a parcurge drumul spre Litoral. LIDL va pune la dispoziția participanților diverse alimente și apă plată ce vor asigura refacerea forțelor și vor oferi energia necesară parcurgerii întregului traseu. În plus, LIDL va contribui și la realizarea kitului de participare oferind echipamente Crivit Sports. Asistența tehnică de pe traseu va fi asigurată de partenerul Giant.

Evenimentul se bucură, ca în fiecare an, de un mare succes. Numărul înscrișilor a ajuns deja la 450, iar alți peste 150 de pasionați ai ciclismului sunt pe lista de așteptare, așteptând suplimentarea locurilor.

Începând de săptămâna trecută, primii 450 de înscriși pot achita taxa de participare de 300 de lei, ce include: kit participare (tricou + alte materiale sponsori), logistica expediție (pauze de hidratare și de alimentare pe traseu, însoțire poliție, ambulanță, autocar pentru abandoniști și camion pentru bicicletele lor), o noapte de cazare în localitatea Amara, cină la Amara, premii în seara festivă, party pe plaja Năvodari la sosire, transport înapoi în București cu autocarul și camion pentru transportul bicicletelor. Cele 450 de locuri disponibile se vor ocupa în ordinea efectuării plăților. În cazul în care primii 450 de înscriși, care au prioritate, nu le vor completa, locurile vor fi puse la dispoziție celor de pe lista de așteptare, în ordinea înscrierilor.

Plecarea în această aventură va avea loc pe 26 aprilie, sâmbătă, la ora 09:00, de la magazinul Lidl din Str. Liviu Rebreanu, nr. 19.

În prima zi participanții vor avea de străbătut 140 de km pe traseul București – Lehliu – Amara. În cadrul cinei festive din prima seară de eveniment de la Amara, partenerul Giant va oferi prin tragere la sorti o bicicletă Giant Defy 5 si alte echipamente pentru ciclism.

În a doua zi, caravana va urma traseul Amara – Slobozia – Hârșova – Năvodari, sosirea fiind stabilită pe plaja din Năvodari.

Anul acesta, evenimentul este precedat de o serie de antrenamente indoor, găzduite de World Class. Prima dintre ele va avea loc sâmbătă, 22 martie, la World Class Plaza România (Bd. Timișoara, Nr. 26Z, Et. 3, Sector 6, București) și va fi împărțită în două sesiuni: avansați – ora 09:00 și începători – ora 12:30. Bicicletele Schwinn sunt incluse, iar accesul este gratuit. Pot participa doar persoanele care s-au înscris la eveniment. Detalii și înscrieri la [email protected].

ProSport vă încurajează să participați la „ProSport Cu Bicicleta La Mare” sau măcar să folosiți bicicleta ca o alternativă mai sănătoasă pentru transportul de zi cu zi.

Mai multe detalii pe www.cubicicletalamare.prosport.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/cubicicletalamare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cât de sănătos este, de fapt, pateul vegetal! Ce aditivi conține și cât de periculos...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu