Rapid a rămas neînvinsă în Liga Campionilor la handbal feminin! A fost egalată cu 10 secunde înainte de final

Rapid a rămas neînvinsă în Liga Campionilor la handbal feminin! A fost egalată cu 10 secunde înainte de final
Publicat: 15/10/2022, 20:51

Rapid Bucureşti a terminat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, cu formaţia Buducnost Podgorica, scor 30-30 (10-13), în grupa B din Liga Campionilor.

Giuleștencele au fost conduse pe întreaga durată a reprizei secunde, a egalat pe final, ba chiar a preluat conducerea, însă Matea Pletikosic a egalat cu 10 secunde înainte de final.

Principalele marcatoare au fost Raicevic 12 goluri, pentru Buducnost, respectiv Lopez şi Grozav, câte 7 reuşite, pentru Rapid.

În etapa a IV-a a grupei B s-a mai jucat meciul dintre Kastamonu – Lokomotiva Zagreb 26-23, iar duminică vor avea loc confruntările dintre Storhamar – Gyor ETO şi Team Esbjerg – Metz Handball.

În primele partide din grupa B, campioana României a obţinut rezultatele: 31-27 cu Lokomotiva Zagreb, 32-32 cu Metz Handball, 33-26 cu Kastamonu Belediyesi GSK şi 34-32 cu Team Esbjerg. După cinci etape, campioana României are 8 puncte în clasament.

CSM București joacă de la ora 17.00 cu Most

Rapid Bucureşti va disputa următoarul meci pe teren propriu, cu Storhamar Elite, în 23 octombrie.

Rapid este lider, cel puțin până duminică, în grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin, cu 8 puncte din 10 posibile.

CSM București joacă duminică, de la ora 17.00, cu Most din Cehia, în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Partida se va juca în Sala Polivalentă. Se așteaptă o afluență de peste 3000 de spectatori.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase