ROMÂNIA – FINLANDA. Cât costă biletele la ultimul meci ”acasă” al naționalei, în preliminariile Euro 2016

ROMÂNIA - FINLANDA. Cât costă biletele la ultimul meci ''acasă'' al naționalei, în preliminariile Euro 2016
Publicat: 06/10/2015, 11:01

„Va fi un un preț unic, de 20 de lei, fie că e vorba de tribuna I, peluze sau inele, dar exceptând zona VIP. Biletele vor fi puse în vânzare pe site-ul bilete.frf.ro, începând de astăzi de la ora 11.00”, a afirmat Burleanu.

Burleanu a precizat că astăzi de la ora 14.00 se vor deschide și casele de bilete de la Arena Națională și alte 500 de puncte în cadrul magazinelor Inmedio și Germanos din toată țara, iar casa de bilete din Bulevardul Basarabiei va fi deschisă nonstop în premieră.

Comisia de Apel a UEFA a decis, luni, să ridice suspendarea de un meci cu porțile închise, dictată de Comisia de Disciplină a forului continental împotriva FRF, astfel că partida România – Finlanda se va disputa, joi, cu spectatori, pe Arena Națională.

Corpul de Control, Etică și Disciplină al UEFA hotărâse, la 17 septembrie, că echipa națională României va disputa cu porțile închise meciul cu Finlanda, din preliminariile Euro-2016, și că federația română va trebui să achite 110.000 de euro, ca urmare a incidentelor provocate de suporterii proprii la partidele cu Ungaria și Grecia. FRF a decis să facă apel la această decizie.

Partida România – Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Arena Națională.