ROMÂNIA – MUNTENEGRU 1-1. Stanciu nu nimerește poarta, din penalty, în minutul 97

ROMÂNIA - MUNTENEGRU 1-1. Stanciu nu nimerește poarta, din penalty, în minutul 97
Publicat: 05/09/2016, 00:13
Actualizat: 31/10/2016, 15:49
Au marcat: Popa 85′ / Jovetic 87′. Nicolae Stanciu a ratat o lovitură de pedeapsă în prelungirile partidei.

1-0: Adrian Popa deschide scorul, după o centrare din partea stângă a lui Stanciu.

1-1: Stevan Jovetic egalează, cu capul, în urma unei lovituri libere executate din partea stângă.

România: Pantilimon – Benzar, Moți, Dr. Grigore, S. Filip – Săpunaru, Hoban, Bicfalvi (Popa 68′) – Stanciu – B. Stancu (Keșeru 90′), Fl. Andone (Torje 70′). Selecționer: Christoph Daum.

Muntenegru: Bozovic – Tomasevic, Savic, Simic, Vukcevic – Marusic, Vesovic (Kojasevic 80′), Scekic, Bakic (Mugosa 76′) – Jovetic – Beciraj (Nikolic 90+2′). Selecționer: Ljubisa Tumbakovic.

Cartonașe galbene: Moți 41′, Andone 48′ / Simic 31′, Jovetic 88′.

min 90+5. Penalty pentru România după ce Keșeru este trântit în careu de Vukcevic. După aproape două minute de așteptare Stanciu execută și trimite mult peste poartă și meciul se termină 1-1
min 90+1. Iese Bogdan Stancu și intră Keșeru
min 87.Bucurie de scurtă durată pentru că în minutul 87 Jovetic profită de apatia defensivei noastre și înscrie cu capul nederanjat de nimeni
min 86. GOOOOOOOL pentru România. Fază superbă creată de Stanciu, care întoarce un fundaș muntenegrean aproape de linia de fund, îl găsește în careu pe Adi Popa care preia pe piept și șutează cu stângul, imparabil
min 76. 10-0 la cornere, dar tabela rămâne neschimbată. Și încă o schimbare făcută de Daum, Adi Popa trimis în locul lui Bicfalvi
min 70. Schimbare în echipa României: iese Andone și intră Torje
min 62. Lovitură liberă bine executată de Stanciu de la 20 de metri dar Bozovici respinge incredibil și este un nou corner
min 61. Corner pentru România, Dragoș Grigore cade în careu, dar arbitrul englez nu are nicio ezitare când face semn ca jocul să continue
min 51. Un nou corner pentru România, execută din nou Stanciu, niciun pericol
min 48. Cartonaș galben văzut de Andone, capitol la care România preia conducerea
min 45+2. Pauză la Cluj, la finalul unei prime reprize modeste și ca joc și ca realizări
min 45. România termină repriza în atac și beneficiază de un corner
min 40. Și Moți vede un cartonaș galben
min 31. Simic vede primul cartonaș galben al acestui meci
min 21. Cea mai mare ocazie pentru România, ratată de Andone, care, găsit perfect cu o pasă printre de Stanciu, se pripește și șutează puternic, dar direct în portar
min 15. Corner pentru România, primul din acest meci, dar execuția lui Stanciu nu produce nicio emoție la poarta muntenegrenilor
min 7. Ocazie de gol și pentru noi, dar Săpunaru nu găsește poarta
min 5. Intervenție fabuloasă a lui Pantilimon care iese din careu și îl oprește pe Beciraj, scăpat singur spre gol
min.1 A început meciul cu Muntenegru, primul din campania de calificare la CM din 2018
UPDATE: Echipele de start au fost anunțate de FRF:

România: Pantilimon – Benzar, Moți, Dr. Grigore, S. Filip – Săpunaru, Hoban, Bicfalvi – Stanciu – B. Stancu, Fl. Andone

Muntenegru: Bozovic – Zverotic, Savic, Simic, Tomasevic – Rodic, Vukcevic, Scekic, Bakic – Beciraj, Jovetic

Surpriză neplăcută pentru Steaua și fanii vicecampioanei României, în condițiile în care niciun stelist nu este titular în meciul de debut în campania pentru CM 2018.
ROMÂNIA – MUNTENEGRU LIVE TEXT. Echipă probabilă: România: Pantilimon – Săpunaru, Moți, Dr. Grigore, S. Filip – Hoban – Torje, Chipciu, Stanciu, B. Stancu – Fl. Andone; Muntenegru:Bozovici – Marusici, Savici, Simici, Tomasevici – Rodici, Vukcevici, Nikolici, Bakici – Jovetici, Beciraj.
ROMÂNIA – MUNTENEGRU LIVE. Christoph Daum, a declarat într-un interviu acordat FIFA că va aborda un stil ofensiv pe banca tehnică a României și că, în mod sigur, echipa se va califica la Cupa Mondială: „România se va califica din nou la Cupa Mondială.Jucătorii români au fost mereu asociați cu fotbalul atractiv. Trebuie să facem în așa fel încât fotbalul ofensiv să redevină o caracteristică recunoscută a fotbaliștilor români. Pentru asta avem nevoie de disciplină tactică, de un modul de joc flexibil și de o mentalitate de învingători”, a declarat Daum pentru site-ul FIFA.
Noul selecționer al naționalei României este pregătit pentru campania de calificare la Campionatul Mondial din Rusia și cunoaște deja toate atuurile, precum și toate minusurile adversarilor din grupa E: Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia și Kazahstan.
„Știu tot ce trebuie să știu despre adversari. Ne așteaptă 10 finale foarte grele care ne vor obliga să ne autodepășim pentru a deveni câștigători”, a mai precizat Daum.
ROMÂNIA – MUNTENEGRU LIVE.Contra are încredere 100% în antrenor.Daum e un antrenor extraordinar, îmi doresc să transfere tot ce știe către națională. Din punct de vedere defensiv suntem printre cele mai bune echipe din Europa, însă ofensiv suntem la coadă. Aici trebuie să lucreze
„Va conta foarte mult starea gazonului. Cine se va adapta mai repede va avea câștig de cauză. E clar că Muntenegru nu mai e o echipă la început de drum. E o formație solidă, tipică pentru spațiul ex-iugoslav. Sunt jucători care evoluează la nivel înalt, astfel că nu va fi ușor”, a declarat Contra într-o intervenție la DigiSport.
„Sunt toate premisele să vedem o echipă a României mai agresivă. Vom arăta ca o formație pe „tip german”, cu o agresivitate bună, cu disponibilitate de efort și cu fotbaliști care bagă piciorul la minge. Avem probleme cu jucătorii care să facă diferența în momentele cheie ale partidelor. În ultimii ani ne-am obișnuit așa, să ne bazăm pe forța grupului”
ROMÂNIA – MUNTENEGRU LIVEChristoph Daum va debuta pe banca tehnică a echipei naționale duminică seară, de la ora 21:45, în meciul cu Muntenegreu, iar noul selecționer e gata să pună în practică o idee complet nouă pentru fotbalul românesc.
Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a dezvăluit planul lui Daum pentru pauza meciului cu Muntenegru. Pentru prima dată în istoria fotbalului românesc tehnologia video va fi folosită la capătul primelor 45 de minute, chiar în vestiar, scrie Prosport.
Concret, echipa de analiști video adusă de Daum în momentul în care a devenit selecționerul României va selecta câteva faze din prima repriză, iar antrenorul german de 62 de ani le va vorbi fotbaliștilor despre lucrurile bune, dar și despre cele mai puțin bune din prima repriză: „În cabină va fi instalată o întreagă tehnologie video. În pauza meciului, analiștii video vor prelucra două-trei chestiuni din prima repriză, iar acestea vor fi arătate jucătorilor. Se vor da două-trei indicații, nu mai mult. Dar totul va fi video, pe ecran, cu imagini din prima repriză. Este vorba despre bloc funcțional, despre mișcări ale unor jucători, bune sau rele, astfel încât să se poată corecta cât mai repede eventualele erori din prima repriză”, a dezvăluit Andrei Vochin, la Dolce Sport.
ROMÂNIA – MUNTENEGRU LIVE. Achim și Vătăjelu, trimiși acasă.Selecționerul Christoph Daum a anunțat, duminică, lotul final de 23 de jucători pentru partida România – Muntenegru. Tehnicianul german a renunțat la fundașul Bogdan Vătăjelu și la mijlocașul Vlad Achim, de la CS Universitatea Craiova, respectiv Steaua București.
Christoph Daum a anunțat inițial, pe 13 august, numele a 26 de jucători pentru partida României cu Muntenegru. Ulterior, Ciprian Tătărușanu și Alin Toșca, accidentați, au fost înlocuiți de Cristian Bălgrădean, respectiv Bogdan Vătăjelu, în timp ce Vlad Chiricheș, de asemenea accidentat, a părăsit vineri cantonamentul naționalei, însă nu a mai fost înlocuit.
Fundașul stânga de la CS Universitatea Craiova, Bogdan Vătăjelu, nu face parte însă și din lotul de 23, alături de mijlocașul central de la Steaua, Vlad Achim.
România întâlnește duminică, de la ora 21:45, pe Cluj Arena, selecționata Muntenegrului în primul meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.
Pentru această partidă care reprezintă și debutul selecționerului Christoph Daum pe banca naționalei, 23 de jucători se vor regăsi pe foaia oficială de joc. Aceștia vor purta următoarele numere:
1 Costel Pantilimon
2 Alexandru Mățel
3 Steliano Filip
4 Cosmin Moți
5 Ovidiu Hoban
6 Romario Benzar
7 Alexandru Chipciu
8 Adrian Popa
9 Florin Andone
10 Alexandru Maxim
11 Gabriel Torje
12 Cristian Bălgrădean
13 Claudiu Keșeru
14 Răzvan Marin
15 Valerică Găman
16 Silviu Lung
17 Eric Bicfalvi
18 Dorin Rotariu
19 Bogdan Stancu
20 Gabriel Enache
21 Dragoș Grigore
22 Cristian Săpunaru
23 Nicolae Stanciu
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Copiii lui Kate Middleton, pregătiți pentru moartea mamei lor 😢 George, Charlotte și Louis au...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
S-a aflat! Care e cauza morții lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai periculoși interlopi...
Mihaela Bilic, despre cele mai periculoase produse de consumat în timpul postului Paștelui: „Au potențial...
Cea mai profitabilă investiţie: cine cumpără acţiuni de 5.000 de lei câştigă cel puţin 500...
Doliu în România! Vestea a picat ca un trăsnet! Adio, Adriana
Narcisa, reacție neașteptată după accidentul în care a murit iubitul ei, Mădălin Paul Păduran! Gestul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
TOP cele mai ieftine SUV-uri (RABLA 2024). Modelul SURPRIZĂ pe care toți românii îl caută
Alfa Romeo redenumeşte un model de SUV pentru a dezamorsa tensiunile cu Italia
Omul care a descoperit ADEVĂRUL despre evoluție, cu 100 de ani înaintea lui Darwin
Regula obligatorie în orice BLOC din România. Asociația nu are dreptul să refuze asta unui...
Călin Donca, milionarul excentric ce și-a pierdut mașinile de lux. Cât valorau „bijuteriile”
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva...
Doliu în România! Vestea a picat ca un trăsnet! Adio, Adriana
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
"Nu am să mă mai întorc". Postările tânărului care și-a pierdut viața în accidentul rutier...
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
Ziua în care a fost creat unul dintre cele mai puternice droguri psihedelice: „Într-o stare...