ROMÂNIA – SERBIA în FED CUP. Simona Halep: Am plâns când mi s-a cântat imnul la juniori

ROMÂNIA - SERBIA în FED CUP. Simona Halep: Am plâns când mi s-a cântat imnul la juniori
Publicat: 17/04/2014, 16:10
Actualizat: 01/02/2019, 00:09

„Intonarea imnului îmi va da încredere, iar când eram la juniori și mi s-a cântat am plâns, pentru că eu sunt o fire mai sensibilă”, a declarat Halep.

Sportiva clasată pe locul 5 WTA a precizat că viața i s-a schimbat din momentul în care a ajuns printre cele mai bune jucătoare din lume și că are acum o presiune în plus.

„Viața mea s-a schimbat foarte mult de când am ajuns în Top 5. E foarte greu să fii în Top 5, e o presiune în plus. Eu îmi spun că sunt Top 10 sau 15. E o presiune pe mine să fiu prima în echipă, pentru că îmi doresc să fiu prima în echipă, pentru că îmi doresc să aduc ambele puncte. Cred că va fi plin de lume în weekend”, a adăugat ea.

Halep a mai spus că este refăcută după operația efectuată: „A fost o pauză destul de lungă, dar a trebuit să mă operez după turneul de la Miami. M-am recuperat destul de repede și bine.”

Întâlnirea dintre România și Serbia, contând pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale, va avea loc sâmbătă și duminică, la Arenele BNR din București. Partida se va desfășura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu sunt programate sâmbătă, iar a doua zi se vor disputa celelalte două partide de simplu și meciul de dublu.

Echipa care va câștiga întâlnirea va accede în a doua Grupă Mondială.

Surprize dulci pentru copiii prezenti la meciurile de Fed Cup

Dr. Oetker România va oferi copiilor prezenți la Fed Cup deserturi proaspete Paula Pudding și va asigura gustări delicioase pentru toți membrii echipei organizatoare a evenimentului.
Iubitorii tenisului, indiferent de vârstă, sunt așteptați în zilele de 19 și 20 aprilie pe Arena Centrală din cadrul complexului Arenele BNR din București, să urmărească partida dintre România și Serbia. Implicarea Dr. Oetker România ca sponsor oficial al evenimentului nu este întâmplătoare, brand-ul susținând de peste un deceniu sportul alb. Turnee internaționale precum: „Dr. Oetker Junior Trophy”, „Trofeul Victor Hănescu”, „Argeș Cup”, cât și „European Summer Cups Girls 16” sunt repere constante de ani de zile ale implicăriiîn susținerea tenisului de câmp pentru juniori și nu numai.

Arbitrilor, copiilor de mingi, cât și reprezentanților implicați din Federația Română de Tenis li se vor oferi gustări hrănitoare și pline de energie – Pizza Guseppe și Paula Pudding – pentru a susține entuziasmul organizatorilor ce pun umărul la reușită acestui eveniment de anvergură.
Mai mult decât atât, Dr. Oetker are încă o veste îmbucurătoare – copiii prezenți în arena vor primi în dar o porție dulce de Paula Pudding de la reprezentantele brand-ului. Sunt pregătite peste 1000 de astfel de surprize pentru organizatori și pentru micii susținători ai echipei naționale.

Ioan Cozma, director general Dr. Oetker România, trimite un mesaj de susținere: „Vom ține pumnii echipei naționale feminine la Fed Cup, sperând să avem parte de gustul dulce al victoriei. Sponsorizăm și organizăm competiții naționale și internaționale de tenis de peste 10 ani și încurajăm viitorii campioni ai țării. Cu atât mai mult, acum ne bucurăm că le putem susține din tribune pe campioanele noastre, adevărate modele pentru cei aflați la început. Îi invităm pe toți românii, cu mic, cu mare să fie alături de echipa națională în confruntarea cu Serbia. Va așteptăm la tenis!”.

Compania germană Dr. Oetker are o tradiție de peste 120 de ani pe plan internațional, iar în România activează încă din anul 1998. Astăzi, Dr. Oetker România ocupă, cu cele peste 230 produse, poziția de lider de piață pe toate categoriile sale: ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudra, conservanți pentru legume și fructe, pizza & snack-uri congelate. Dr. Oetker vine în sprijinul consumatorilor, oferindu-le soluții la îndemână pentru cele mai delicioase și rapide deserturi de casă precum și produse gata preparate ce aduc deliciul oricărui moment.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Momentul în care Dan Vîlceanu îl mușcă de nas și îl agresează pe Florin Roman...
Meteorologii Accuweather anunță o lună iunie cum nu prea a mai fost în România. Prognoză...
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui...
Cabral, 'pus pe hold' de o… blondisancă! Ce mai contează că e adjudecat + copii...
Cum a aflat Monica Tatoiu că are CANCER! „Pierd un litru de sânge la trei...
Bătaie în Parlament. Dan Vîlceanu, acuzat că l-a lovit cu genunchiul în nas pe Florin...
Breaking news despre Florin Piersic!
Cât costă să sari cu parașuta în România. Prețurile pornesc de la 1000 de lei...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Iei amendă dacă circuli pe interzis în parcarea supermarketului?
Nu-ţi mai face patul dimineaţa! Un medic te sfătuieşte să-l laşi dezordonat
O structură GIGANTICĂ ascunsă în adâncurile spațiului!
Îți pune cătușele imediat! Este interzis în România. Te bagă direct la închisoare
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai...
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit? Cum a apărut artista la premiera filmului "Atlas"
BANCUL ZILEI. Două măicuțe în mașină. Deodată pe parbriz sare un VAMPIR mic
Robotul moale care imită picioarele păianjenilor
×