Rușine istorică! Real Madrid, eliminată din Cupa Spaniei de Alcoyano, echipă din liga a 3-a

Rușine istorică! Real Madrid, eliminată din Cupa Spaniei de Alcoyano, echipă din liga a 3-a
Rușine istorică! Real Madrid, eliminată din Cupa Spaniei de Alcoyano, echipă din liga a 3-a
Publicat: 21/01/2021, 08:41
Actualizat: 21/01/2021, 08:43

Real Madrid a trăit o rușine istorică în 16-imile Cupei Spaniei, după ce a fost eliminată de Alcoyano, echipă din liga a 3-a, care a marcat golul victoriei în inferioritate numerică, în prelungiri.

Ferm convins că nu va avea probleme în a accede în turul următor, Zinedine Zidane a început partida cu multe rezerve în primul “11”. Real Madrid a deschis scorul pe finalul primei reprize, prin Eder Militao, care a înscris cu capul din centrarea lui Marcelo.

Însă, cu 10 minute înainte de finalul partidei, Alcoyano a marcat prin Jose Solbes, iar meciul a intrat în prelungiri. Simțind pericolul, Zinedine Zidane i-a introdus pe teren Asensio, Hazard și Kroos, însă n-a putut să evite o rușine imensă.

Real Madrid, eliminată de Alcoyano, deși a evoluat în superioritate numerică

În minutul 115, la puțin timp după ce Alcoyano rămăsese în inferioritate numerică, Casanova a devenit eroul gazdelor și a marcat golul unei calificări istorice pentru micuța formație din liga a 3-a. Eliminată din Cupa Spaniei, Real Madrid se poate concentra acum pe sezonul din La Liga, dar și pe “dubla” cu Atalanta, din optimile Ligii Campionilor.

Zinedine Zidane, în pericol să fie demis

Zinedine Zidane are postul în pericol, după ce într-o săptămână a ratat două trofee importante, Supercupa Spaniei și Copa del Rey. Umilința cu Alcoyano intră în aceeași categorie cu înfrângerea din sezonul 2009-2010 cu Alcoranazo, scor 4-0.

La momentul respectiv, Real Madrid era antrenată de Manuel Pellegrini, iar pentru acea eliminare antrenorul din Chile a plătit cu postul. Nu este exclus ca și Zinedine Zidane să aibă aceeași soartă, având în vedere rezultatele catastrofale din ultima perioadă.