S-a reluat Superliga! Restanța Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova, 1-1. Mirel Rădoi și-a atacat din nou jucătorii: „Ăsta e nivelul! Sunt supărat pe ei”

Publicat: 30/11/2022, 08:42
Actualizat: 30/11/2022, 08:43

Chindia Târgovişte – Universitatea Craiova, scor 1-1, s-a jucat marți în Superliga, fiind un meci restanță. Mirel Rădoi, antrenorul echipei din Bănie, și-a atacat iar jucătorii.

Alexandru Creţu a deschis scorul în minutul 13, dar Daniel Popa a egalat în minutul 90, în condițiile în care oltenii au jucat cu un om mai puțin din minutul 69, Screciu fiind eliminat.

Ivan Martic a fost ținta principală a lui Rădoi și există varianta ca fundașul croat să părăsească echipa.

S-a reluat Superliga! Restanța Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova, 1-1. Mirel Rădoi și-a atacat din nou jucătorii: „Ăsta e nivelul! Sunt supărat pe ei”

Mirel Rădoi a anunțat că în iarnă vor fi multe schimbări în lot.

Etapa următoare Universitatea Craiova va juca derby-ul cu rivala locală, FCU Craiova, iar Chindia Târgoviște se va deplasa la Cluj, unde va întâlni campioana CFR.

„S-a terminat cu un scenariu negru pe care nici adversarul nu-l avea în minte dacă îl puneam să aleagă. Am pierdut două puncte. Au fost greșeli imense, inadmisibile. Dacă asta facem de atât timp și nu înțelegem…Probabil ăsta e nivelul nostru. Pe arbitru nu am de ce să fiu supărat, sunt supărat pe jucători.

Ei trebuie să fie jucători și să nu facă analiza arbitrajului, nici nu au voie. Ei să se analizeze pe ei și ce fac pe teren. E clar că Screciu e vinovat, dar nu putem să spunem că din cauza lui am pierdut două puncte. Lipsa de experiență își spune cuvântul. Suntem ridicoli să nu facem analiză? Am fost și noi la echipa națională, nu am ajuns întâmplător. Dacă nici noi nu facem analiză… Jucătorii știau. Problemele sunt altele, nu când a egalat Chindia cu Farul, cu noi, cu Hermannstadt” a spus Rădoi.

„În iarnă vor fi schimbări”

Apoi, a continuat: „Problema e că noi ne retragem deliberat fără să discutăm lucrul ăsta. E cea mai mare problemă pe care am discut-o după meciul cu Rapid. Nu știu dacă e mentalitatea, poate astea sunt limitele, poate cerințele noastre sunt prea mari. Poate echipa nu e capabilă să se apere atât de sus. Fundașilor centrali, fiind lenți, poate le e frică să stea mai sus.

Eram supărat (n.r. când s-a accidentat Ivan Martic) pentru că avem momente în care jucătorii sunt nemulțumiți că nu joacă. Sunt momente când joacă și nu mai putem… Când ai nemulțumirile astea, trebuie să te antrenezi mai mult. Dacă ești nemulțumit când nu joci și apoi ai momentele astea, înseamnă că nu ai ce căuta la o echipă cu pretenții, simplu. E treaba lor cum sunt obișnuiți, noi avem trei luni aici. Eu nu cred că până acum nu a fost disciplină aici. Probabil că amenzile sunt mai mari, dar nu cred că la un club din România e indisciplină, să facă jucătorii programul. E treaba lor, pot să notifice pe cine vor, e dreptul lor. Nu e de deranjat, era important ca ei să se antreneze”.

Nu am nimic cu persoana Hanca, persoana Vînă, persoana Ivan, persoana Markovic, eu am ceva cu sportivii. Nu pot să am ceva cu cineva doar că am visat eu urât azi-noapte. E clar că avem o problemă de ordin mental. Nu am reușit să rezistăm cu Beer Sheva cinci minute, nu am reușit în seara asta, nu am reușit cu CFR când s-a jucat cu titlul pe masă. E clar că lucrurile se vor rezolva. E nevoie de timp, noi suntem de trei luni, nu putem să facem în trei luni ce nu s-a făcut de 31 de ani. Luăm problemă cu problemă și lucrurile se vor rezolva. Până în iarnă, jucătorii vor fi evaluați, iar în iarnă vor fi schimbări – Mirel Rădoi, antrenor Universitatea Craiova

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase