SCANDAL după FC VASLUI-FENERBAHCE : „Daniel Stanciu i-a băgat degetele în ochi secundului de la Fenerbahce”

SCANDAL după FC VASLUI-FENERBAHCE : Daniel Stanciu i-a băgat degetele în ochi secundului de la Fenerbahce
Publicat: 09/08/2012, 18:02
Actualizat: 03/02/2019, 06:10

Finanțatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat că managerul clubului moldovean, Daniel Stanciu, a avut o altercație cu unul dintre antrenorii secunzi ai echipei Fenerbahce, după meciul disputat miercuri seară, în Liga Campionilor, iar incidentul a fost trecut în raport de observatorul UEFA.

„Inimaginabil! Stanciu s-a supărat cu antrenorul lor secund pe tunel și i-a băgat degetele în ochi. Observatorul nu putea să nu consemneze treaba asta. Vă dați seama ce se întâmpla dacă îi dădea cu mâna aia cu ghips?”, a spus, joi, Porumboiu la Digi Sport.

Stanciu are mâna în ghips după un alt incident, petrecut luni. El a fost lovit într-o dispută cu un șofer în trafic. Stanciu și atacantul Marius Niculae, aflați într-o mașină, s-au bătut cu două persoane din alt autovehicul la ieșirea din Bârlad spre Vaslui.

Formația FC Vaslui a fost învinsă, miercuri seară, la Piatra Neamț, cu scorul de 4-1 (1-1), de echipa turcă Fenebahce, în manșa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, și a ratat calificarea în play-off-ul competiției. În tur, scorul a fost 1-1.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase