Simona Halep A PIERDUT finala turneului de la Cincinnati

Simona Halep A PIERDUT finala turneului de la Cincinnati
Simona Halep a fost învinsă de Kiki Bertens în finala turneului de categorie de la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat în ultimul act, după ce a trecut de Aryna Sabalenka din Belarus, locul 34 WTA, cu 6-3, 6-4.

A fost a șasea finală pe care jucătoarea de tenis din România a disputat-o în acest an. Halep s-a mai calificat în finala acestui turneu în 2015 și 2017.

După ultimele acte pierdute în 2015 și 2017, Simona se vede în aceeași poziție și în 2018, dar promite că va încerca, la anul, să-și treacă în premieră în palmares tricoul de la Western&Southern Open: „E a treia oară când stau în această poziție, e a treia finală pe care o pierd aici. Iubesc acest turneu, îmi pare rău că nu am putut câștiga. Vă mulțumesc tuturor celor care au venit, am fost obosită, dar mă bucur că am putut juca în fața voastră. Vreau s-o felicit pe Kiki, ai jucat minunat și meriți acest trofeu. Tot binele în viitor!Mulțumiri celor care au făcut posibil acest turneu, sper să ne revedem și anul viitor. Mulțumesc echipei mele pentru suport, am pierdut azi, dar vom avea multe alte șanse în viitorul apropiat”, a declarat liderul mondial, la finalul celor trei seturi de luptă cu Kiki Bertens.

„A fost o luptă pe cinste”. Kiki Bertens reacționează după victoria în fața lui Simona Halep, numărul 1 mondial, la Cincinnati.

Inchide