Simona Halep încă se resimte, după accidentarea de la US Open

Simona Halep încă se resimte, după accidentarea de la US Open
Publicat: 18/09/2015, 17:43

„Nu mi-am pus niciun obiectiv (n.r. – la cele trei turnee din China). Vreau să mă simt bine pe teren, să joc un tenis bun așa cum am făcut în America. Și sper să fiu 100 la sută cu piciorul, pentru că încă mai am dureri. Am făcut tratament, acum mă simt mai bine. Să vedem pe parcurs cum va fi. Se poate să și forțez, dar se poate să îmi fi și trecut. După America nu am mai jucat meci oficial și nu pot să îmi dau seama acum”, a explicat numărul doi mondial.

Halep speră se acomodeze cât mai repede cu condițiile din China. „Nu pot să mă plâng de condițiile de acolo, dar este greu să ne adaptăm în China pentru că e foarte diferit față de la noi. Încercăm să ne adaptăm și să jucăm cât de bine se poate. Oricum, este o deplasare dificilă”, a spus ea.

Jucătoarea a menționat că nu știa că va avea un parcurs așa de bun la US Open în momentul în care a promis că va participa la turneul de la Guangzhou. „La Guangzhou m-am hotărât să joc după Wimbledon, când am pierdut multe meciuri. Și atunci am zis că am nevoie să joc cât mai mult. Nu am știut că o să merg atât de bine în America, dar mi-am dat cuvântul, m-am înscris și trebuie să mă duc acum. E dificil, sunt un pic obosită, dar merg cu încredere și sper să fie bine”, a adăugat Halep.

Ea a menționat că este încă de acum cu gândul la Turneul Campioanelor, programat în perioada 25 octombrie – 1 noiembrie, la Singapore. „La Wuhan și Beijing e un avantaj pentru mine că nu am puncte de apărat. Nu am presiune, doar mă duc să joc. Sunt binevenite niște meciuri în plus pentru Singapore. Bineînțeles că sunt cu gândul și la Turneul Campioanelor. M-am bucurat enorm că pot să merg să joc din nou. A fost unul dintre obiectivele mele mari anul acesta. Vreau să pun la punct foarte bine pregătirea pentru Singapore”, a precizat jucătoarea numărul 2 WTA.

Simona Halep a plecat, vineri, în China, acolo unde va participa la turneele de la Guangzhou (21 – 26 septembrie), Wuhan (27 septembrie – 3 octombrie) și Beijing (3 – 11 octombrie).

Tags: