Simona Halep își anunță planul pe 2015

Simona Halep își anunță planul pe 2015
Publicat: 16/09/2015, 18:43

„Până la Turneul Campioanelor mai am vreo trei înainte. Bineînțeles că îmi doresc să joc cel mai bun tenis al meu la Singapore, sper să am un rezultat bun și poate să îl repet pe cel de anul trecut. Nu știu cine a spus că voi lipsi de la Beijing. Eu voi juca la Guangzhou, Wuhan și Beijing”, a spus Halep, prezentă, miercuri, la festivitatea de inaugurare a terenurilor de tenis din cadrul Complexului Sportiv Ion Țiriac din București.

Antrenorul Darren Cahill nu o va însoți pe Simona Halep la turneele din China, din echipa ei urmând să facă parte Răzvan Sabău, Teodor Cercel și un fizioterapeut. „În China vin cu mine Răzvan Sabău, Cercel Teodor și un masor, un fizio. În calitate de sparring vine Răzvan, nu am făcut nimic cu el (n.r. – contract)”, a adăugat jucătoarea.

În ceea ce îl privește pe antrenorul Darren Cahill, Halep a explicat că va lua o decizie în privința continuării colaborării cu acesta după Turneul Campioanelor. „Nu știm încă exact (n.r. – dacă va continua colaborarea). Vorbim și vedem. După Singapore o să pot să dau un răspuns”, a menționat Halep.

Aflată sub tratament din cauza unei întinderi la coapsă, Simona Halep speră să se refacă într-un timp cât mai scurt. „Mai am probleme la coapsă, sunt în tratament. Este o întindere mică, sper să îmi revin în curând”, a precizat Halep.

Ea a menționat că nu are nicio explicație pentru înfrângerea suferită în semifinale la US Open în fața jucătoarei Flavia Pennetta. „Cea mai frumoasă amintire de la US Open a fost faptul că am făcut o semifinală pentru prima dată, iar cea tristă că am pierdut în semifinală. De fapt, nu pentru că am pierdut, ci pentru că nu am putut să îmi fac jocul meu. S-a întâmplat, mai sunt și zile proaste. Nu am nicio explicație pentru acea înfrângere, dar cu siguranță voi învăța din ea, iar data viitoare sper să fiu mai bună”, a precizat ea.

Numărul 2 mondial a adăugat că se aștepta ca Flavia Penneta să se retragă în perioada următoare. „M-am bucurat pentru Pennetta… de fapt, pentru amândouă (n.r. – Pennetta și Roberta Vinci, finalistele de la US Open) pentru că au atâta experiență și și-au îndeplinit visul de a fi într-o finală de Grand Slam. Mă așteptam ca Pennetta oarecum să se retragă în curând pentru că are o vârstă și a jucat foarte bine. Cred că este cel mai plăcut mod de a te retrage după câștigarea unui Grand Slam”, a precizat jucătoarea.

Simona Halep regretă că a fost nevoită să se retragă înainte de sferturile de finală în turneul de dublu mixt de la US Open unde a făcut pereche cu Horia Tecău. „A fost plăcut cu Horia la dublu. Îmi pare foarte rău că a trebuit să mă retrag, dar era foarte riscant să fac ceva mai grav la picior. Ne-au programat în aceeași zi, lucru care nu mi s-a părut ok, dar nu putem comenta. Am văzut că Horia este pe locul trei (n.r. – în clasamentul ATP de dublu masculin), l-am și felicitat. Este o performanță deosebită. Bineînțeles că eu cred că el este pe doi, pentru că frații Bryan ocupă același loc, nu două. Mă bucur pentru Horia, merită”, a menționat ea.

La festivitatea de inaugurare a terenurilor de tenis din cadrul Complexului Sportiv Ion Țiriac, Simona Halep a jucat tenis cu mai mulți copii. La final, a schimbat câteva mingi și cu Ion Țiriac. „M-am simțit copil și eu azi. Pentru prima dată am schimbat și eu câteva mingi cu domnul Țiriac. A fost plăcut și chiar distractiv”, a spus Halep.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
NASA a creat anvelopa indestructibilă, fără aer - VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Decizie finală în România. Legea intră în vigoare din 1 iunie. Ciolacu: Așa e corect
Harry, gata să se împace cu William. E dispus să facă orice
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Otrava din farfuria românilor. Cum se îngălbenesc puii ca sa arate ca și când ar...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Test de cultură generală. Care e cea mai rapidă limbă?