Simona Halep, prima reacție după calificarea superbă în semifinale la Birmingham: „Nu mă gândesc la Wimbledon!”

Simona Halep, prima reacție după calificarea superbă în semifinale la Birmingham: „Nu mă gândesc la Wimbledon!”
Simona Halep/ Foto: Facebook / Simona Halep
Publicat: 17/06/2022, 21:57
Actualizat: 18/06/2022, 12:08

Simona Halep (România, 20 WTA) rămâne cu picioarele pe pământ după victoria reușită cu Katie Boulter (Marea Britanie, 141 WTA), în sferturile turneului de la Birmingham (Marea Britanie).

Simona Halep s-a calificat, vineri, în premieră în semifinale la Birmingham, iar eleva lui Patrick Mouratoglou nu a cedat niciun set în turneu până acum, relatează prosport.ro

Halep a fost întrebată după meci dacă jocul solid din această săptămână îi dă încredere înaintea Grand Slam-ului de la Wimbledon (27 iunie – 10 iulie), dar Simona nu se gândește încă la turneul de la All England Club.

Simona Halep a trecut fără prea mari emoții de Katie Boulter cu 6-4, 6-1, iar sâmbătă se va lupta pentru un loc în finală cu învingătoarea dintre Camila Giogi (Italia, 26 WTA) și Beatriz Haddad Maia (Brazilia, 32 WTA). Halep a oferit un scurt interviu pe teren după victoria cu Boulter, jucătoare pe care nu o mai întâlnise în circuit:

„A fost un meci dificil, nu m-am simțit bine pe teren, dar am luptat. M-am chinuit, dar nu am cedat și sunt fericită. Este o jucătoare puternică, nu știam cum va veni mingea, dar ea joacă agresiv. Nu este ușor pe iarbă să stai în punct. Acum mă gândesc la această săptămână, nu la Wimbledon, este prea departe. Vreau să termin bine acest turneu, să dau tot ce am mai bun”, a declarat Simona Halep.

Meciul dintre Simona Halep și Katie Boulter a fost unul încrâncenat, în condițiile în care favorita gazdelor a început foarte curajos, însă un fan român a detensionat atmosfera.

În timpul primului set al meciului Simona Halep – Katie Boulter, toată arena a izbucnit în râs după ce un fan român i-a îndemnat pe britanici să o încurajeze și ei pe „Simo”: „Strigați și voi ‘Hai, Simona!’”, s-a auzit din tribune, iar toți spectatorii s-au amuzat copios.