SPARTA PRAGA – STEAUA 1-1. Tamaș: Hamroun a greșit, trebuie să plătească

Publicat: 26/07/2016, 23:53

SPARTA PRAGA – STEAUA. Declarații după partidă

„Dacă erau și Hamroun, și Popa, eu zic că făceam scor cu ei! Hamroun va juca, de ce? Poate vine o echipă și dă cinci milioane pe el”, a declarat Becali într-o intervenție la Digisport.

„Nu avem cu cine juca. Stanciu joacă de unul singur. Aganovic și Tudorie nu au valoare”, au mai spus finanțatorul Stelei.

SPARTA PRAGA – STEAUA 1-1

FINAL DE MECI: Sparta Praga și Steaua termină la egalitate, scor 1-1. Urmează meciul retur de la București

min.90: De la margine s-au dictat 4 minute de prelungire.

min.74: GOOOOLLL STEAUA!!!!Stanciu marchează din lovitură liberă.

min.65: OCAZIE STEAUA!Stanciu șutează după o respingere din careu, portarul respinge.

min.62: Tamaș încearcă poarta cu un șut de la distanță, prinde Bicik.

min. 60: Iese Șural, marcatorul golului din minutul 39, intră româno-nigerianul Fatai, fostul jucător al Astrei.

min. 56: Adi Popa îi ia locul lui Tudorie

min.48: MARE OCAZIE STEAUA! Golubovic trimite un șut din careu puțin pe lângă poarta cehilor.

min.45: A început repiza a doua.

min.40: Konate șutează de la distanță, dar ratează pe puțin ținta.

min.35: GOL SPARTA PRAGA. Sural deschide scorul.

min.31: Steaua contraatacă, Stanciu trimite pe poartă.

min.30: OCAZIE MARE Sparta Praga prin Lafata. Intervenție senzațională a lui Niță.

min.19: Adi Popa, scos la încălzire de Reghecampf.

min.6: Pintilii șutează de la distanță, dar trimite peste poartă.

min.5: Șut bun al lui Borek Dockal, dar fără rezultat.

min. 4: Lovitură de cap a lui Stanciu, mingea este respinsă.

min. 1: A început partida.

SPARTA PRAGA – STEAUA LIVEEchipele de start:

Sparta Praga: Sparta Praga: Bicik – Holex, Brabec, Kadlec – Zahustel, Dockal, Frydek, Cermak, Konate – Sural, Lafata
Steaua: Niță – Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovic – Pintilii, Achim – Aganovic, Stanciu, Tudorie – Golubovic
SPARTA PRAGA – STEAUA LIVEO comparație între cele două adversare. Cehii sunt cu șapte milioane mai scumpi, cu un an și o lună mai experimentați și au 12 internaționali în lot, majoritatea din naționala Cehiei, scrie Prosport.

SPARTA PRAGA – STEAUA LIVE este primul meci al vice-campioanei României în Liga Campionilor în acest an, fiind vorba despre manșa tur din turul 2 preliminar. Dacă va trece de echipa pragheză cu care se va duela săptămâna viitoare la București în meciul retur, Steaua va avea calificarea asigurată în grupele Europa League și va juca în play-off-ul Ligii Campionilor, ”dublă” în urma căreia poate ajunge în grupele Ligii Campionilor. SPARTA PRAGA – STEAUA este în direct la Pro TV, marți de la ora 21.00. Casele de pariuri o dau pe Sparta Praga favorită certă în meciul cu Steaua. Laurențiu Reghecampf se confruntă cu mai multe probleme, după ce în locul lui Varela n-a fost adus niciun fundaș central, iar Hamroun a fost exclus din lot. Steaua are o cotă la victorie de aproximativ 6.50.

SPARTA PRAGA – STEAUA.Meciul care poate decide soarta financiară a echipei. În cazul în care va trece de acest tur, dar va fi eliminată în play-off, fosta campioană a României va intra în grupele Europa League și va avea bonusuri garantate de 6 milioane de euro, scrie Prosport.

Dacă însă nu va trece de Sparta Praga, Steaua va merge în play-off-ul Europa League și, în cazul în care va intra în grupe, în conturile sale va intra un bonus de aproximativ 3 milioane de euro. Dacă vor reuși surpriza și se vor califica în grupele Ligii, bonusul garantat va fi de 14,4 milioane de euro. În aceste sume nu au fost incluse bonusurile pentru puncte în faza grupelor, marketpoll-ul sau banii din bilete – care sunt venituri variabile.

SPARTA PRAGA – STEAUA.Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua București, a declarat, luni, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Sparta Praga din preliminariile Ligii Campionilor, că este încrezător în faptul că echipa sa poate obține un rezultat pozitiv în Cehia.

„Pentru noi e un meci foarte important mâine. Am urmărit Sparta Praga la ultimul meci, pe acest stadion. Am urmărit și parcursul lor de anul trecut din meciurile internaționale. O echipă foarte bună, foarte bine organizată, cu jucători de valoare care pot face diferența în momentele cheie. E clar că am venit aici să facem un meci bun și să obținem un rezultat pozitiv. Sparta e o echipă puternică, care se bazează pe forța grupului. Au câțiva jucători tehnici și joacă foarte repede pe contraatac. Au jucători care se pretează acestui joc. Am pregătit meciul destul de bine. Sunt periculoși la fazele fixe, dar eu zic că băieții noștri sunt pregătiți pentru meciul de mâine seară”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Reghecampf a vorbit și despre problemele de lot întâmpinate înainte de meciul cu Sparta, dincolo de excluderea lui Jugurtha Hamroun pe motive disciplinare. Din fericire pentru roș-albaștri, doi dintre fotbaliștii incerți pentru partida de mâine, Pintilii și Adi Popa, au șanse mari să fie pe teren din primul minut.

„Pintilii s-a antrenat normal. Nu l-am putut folosi în primul meci oficial, dar în această săptămână s-a antrenat normal. Popică a avut ceva probleme, dar sperăm să fie ok pentru meciul de mâine. Vom vedea la antrenamentul din această seară”, a mai spus tehnicianul.

Legat de excluderea lui Hamroun, Reghecampf nu a oferit informații noi, dar a precizat că în acest moment algerianul se află în București, alături de fotbaliștii care nu au făcut deplasarea. Evident deranjat de atitudinea arătată de mijlocaș înaintea unui meci atât de important, Reghe a precizat că va oferi mai multe detalii la revenirea în țară.

„Situația este foarte clară pentru noi. Hamroun nu s-a prezentat la antrenamentul de duminică, antrenamentul tactic, spunând că are probleme personale și trebuie să plece la Paris. Ați văzut și voi că nu a plecat la Paris, ci în altă parte. Noi am luat decizia să-l suspendăm. Nu am reușit să vorbim cu patronul echipei, pentru că avem lucruri mai importante de făcut acum, dar nu putem accepta astfel de situații. El e profesionist și știe foarte bine ce are de făcut. Noi am fost alături de el în momentele dificile, iar reacția sa nu merită să fie comentată.

Sunt foarte reale lucrurile spuse de patron, nu le puneți la îndoială. Sunt evenimente cunoscute, relatate. În primul cantonament a vrut să vorbească cu mine, cu managerul și cu patronul, pentru că vrea să plece de la echipă. El nu s-a antrenat în ultima zi din Slovenia. Hamroun este în România și se antrenază cu cei care au rămas acasă”, a precizat Reghecampf.

Reghecampf a vorbit și despre pierderile suferite de Steaua în această vară, doi dintre titularii din sezoanele trecute, Fernando Varela și Alexandru Chipciu, fiind vânduți la echipe din străinătate. Tehnicianul vicacampioanei s-a arătat încrezător în potențialul jucătorilor aduși pentru a completa lotul.

„Știți foarte bine că Varela și Chipciu au fost doi jucători foarte importanți pentru echipa noastră. Eu am însă mare încredere în lotul avut la dispoziție. Mâine ați putea să-i vedeți pe bancă pe Adi Popa, Pintilii, Bourceanu, jucători importanți… S-au vândut jucători foarte buni și am adus jucători care sperăm să ajungă la nivelul lor. Trecem printr-o perioadă dificilă și nu mă refer numai la noi, ci la tot fotbalul românesc. Dar suntem încrezători și vom vedea ce vom reuși să facem mâine seară. Eu spun să nu ne grăbim. Indiferent de rezultatul de mâine seară, să nu tragem concluzii. Eu cred că această calificare se joacă în ambele manșe”, a mai declarat antrenorul Stelei.

SPARTA PRAGA – STEAUA.Vlad Achim, fotbalistul în vârstă de 26 de ani al echipei Steaua București, a declarat, luni, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Sparta Praga din preliminariile Ligii Campionilor, că se află înaintea celui mai important meci al carierei.

Transferat de Steaua de la FC Voluntari, Achim s-a luptat în ultima parte a sezonului pentru supraviețuirea în Liga 1. Odată cu transferul la echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf, mijlocașul din Constanța este gata să intre direct în lupta pentru Liga Campionilor. În prima parte a sezonului trecut, Vlad Achim a evoluat la FC Viitorul și a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei.

„E un meci important pentru echipă, cel mai imporant din acest sezon. Am venit pregătiți pentru a scoate un rezultat bun. Da, se poate spune că e cel mai important meci al carierei mele până în acest moment. Dar de aceea am venit la Steaua, pentru astfel de meciuri. Mereu mi-am dorit să joc la acest nivel și am sperat că pot să ajung aici. Acum îmi doresc să fac și un joc bun, iar echipa să meargă mai departe”, a spus Achim în cadrul conferinței de presă.

Fostul mijlocaș al echipei Ceahlăul Piatra Neamț susține că, împreună cu colegii săi, a analizat jocul Spartei Praga, dar nu este impresionat: „Nu vreau să vorbesc prea mult despre jucătorii Spartei, eu mă gândesc la jocul echipei noastre. Am analizat adversarul și putem spune că e o echipă destul de bună, care pasează bine și are jucători valoroși în atac, dar nu ne sperie. Noi vrem să câștigăm acest meci, pentru asta am venit aici”, a mai adăugat fotbalistul de 26 de ani.

Achim a explicat și motivele pentru care toată lumea de la Steaua a vrut să joace cu Sparta Praga în turul trei preliminar al Ligii Campionilor: „Ne-am dorit să jucăm cu Sparta pentru că era cea mai slab cotată echipă din urna lor (n.r. a capilor de serie)”, a conchis jucătorul Stelei.

SPARTA PRAGA – STEAUA.George Becali, finanțatorul echipei Steaua București, a declarat, luni, că fotbalistul algerian Jugurtha Hamroun care a părăsit România cu trei zile înainte de meciul cu Sparta Praga, din preliminariile Ligii Campionilor, nu va mai avea viață ușoară la formația antrenată de Laurențiu Reghecampf.

Din dorința acerbă de a se transfera în Qatar, la Al-Sadd, club care îi oferă un salariu mult mai bun față de Steaua, algerianul Jugurtha Hamroun a părăsit România cu trei zile înainte de meciul cu Sparta Praga, din preliminariile Ligii Campionilor, pentru a negocia cu formația Al-Sadd, din Qatar. Hamroun a fost exclus din lot pentru meciul de marți seară, iar acum Becali anunță că nu va mai juca nicio secundă până la finalul contractului.

Dincolo de scandalul provocat în această săptămână, când a plecat de la echipă fără acordul lui Reghecampf, Hamroun a mai călcat strâmb și în alte ocazii, spune Becali. Patronul Stelei a dezvăluit că algerianul a fost prins în unul din cantonamentele din această vară cu o femeie în cameră, însă oficialii roș-albaștrilor au decis la acea dată să păstreze incidentul secret.

„Steaua e instituție serioasă. Nu e nici spital de psihiatrie, nici instituție de mediere! Când semnezi un contract, îl respectă și Steaua, și tu! Nu îl respecți, plătești! Nu îl respectă Steaua, plătește!

Ce a făcut acest băiat este incredibil și nu am mai văzut așa ceva în viața mea! Chiar dacă îi dau toți banii și să stea pe bancă, să se distreze cu Reghe, eu nu îl las să plece.

Îl țin pe ăsta până îl distrug! Ce a făcut astă… Și înainte a făcut ceva ce nu s-a mai văzut pe lume. Dar nu vă spun… Apoi nu a vrut să meargă în cantonament. Meme i-a arătat contractul și i-am zis să facă ce vrea. Eu nu stau la negocieri. Așa, mâine poate să plece Stanciu, să plece fiecare cum vrea și unde vrea.

El acum a plecat pur și simplu, nu l-a interesat. Ce puteam să fac eu… era lanț și lacăt. I-am spus că nu pleacă fără trei milioane de dolari. De ce? Pentru că a semnat contractul și trebuie să plece.

Știți ce a făcut ăsta!? A adus o gagică în cantonament… Nu știu pe unde a băgat-o. A intrat în hotel o femeie. Nu mai contează. El face ce vrea. Voi vă dați seama?! Am avut tot felul de jucători, dar nu ca ăsta. Când am aflat (n.r. de femeie) a început să plângă. Voia să nu afle taică-su, nu altceva. Nu îl interesa de amendă sau altceva”, a declarat Gigi Becali la DigiSport.

SPARTA PRAGA – STEAUA.Aganovic i-ar putea lua locul lui Hamroun. Reghecampf a așteptat cu emoții ziua în care Steaua va juca primul meci din cupele europene, din acest sezon. Adi Popa și Mihai Pintilii au avut probleme medicale în cursul săptămânii și erau incerți pentru acest meci. Veste bună pentru steliști este că cei doi și-au revenit și sunt șanse mari ca ambii să fie titulari cu Sparta Praga. În locul lui Hamroun ar putea fi folosit Aganovic, cel care a jucat mijlocaș stânga și la Viitorul. Și s-a descurcat foarte bine. Vor apărea însă probleme dacă unul dintre fundașii centrali se va accidenta.

SPARTA PRAGA – STEAUA.Foștii jucători ai echipei Steaua București, Alexandru Chipciu, Claudiu Keșeru și Florin Gardoș, plecați între timp de la formația antrenată de Laurențiu Reghecampf, le-au transmis mesaje de încurajare foștilor colegi înainte de meciul cu Sparta Praga, prin intremediul site-ului Eu Sunt 12.

Fie că au plecat acum un an, doi, sau chiar în această vară de la Steaua, cei trei foști steliști țin pumnii echipei patronate de George Becali în încercarea de a accede în grupele Ligii Campionilor, după trei ani de absență. Doi dintre ei, Chipciu și Keșeru, sunt angrenați în aceeași fază a competiției ca și Steaua.

„Chiar dacă a plecat Chipciu și adversarul nu este deloc unul ușor, Steaua are șanse mari să meargă în play-off-ul Ligii. Am încredere în băieți, sigur sunt conștienți de importanța pe care o are acest meci pentru întreg sezonul. Uneori, unitatea grupului poate fi cea mai mare calitate a echipei. Iar dacă mai ai și suporterii alături, atunci o nouă calificare în grupele europene poate fi aproape”, a spus Gardoș, conform Eu Sunt 12.

Plecat de la Steaua la începutul anului 2015, Claudiu Keșeru a ajuns la Ludogoreț, echipa care a eliminat-o pe Steaua din play-off-ul Ligii Campionilor în 2014. Fostul stelist susține că și-ar dori să se întâlnească cu foștii săi colegi în grupele Ligii, nu mai devreme.

„Mi-ar plăcea să mă întâlnesc cu foștii mei colegi in grupele Ligii, într-un meci Steaua – Ludogoreț. Atât ei, cât și noi întâlnim adversari puternici în turul trei. Chiar dacă Steaua vine după un sezon mai puțin reușit, pregătirea bună din aceasta vară cred că va cântări enorm și băieții se vor califica în play-off-ul Champions League. Le doresc multă baftă și visez împreună cu ei la momentul în care suporterii vor umple din nou stadionul. Sper că asta să se întample chiar de la returul cu Sparta”, a fost mesajul lui Keșeru.

Ludogoreț joacă, la rândul său, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, cu Steaua Roșie Belgrad. Partida se va disputa în dublă manșă, iar meciul tur se va juca pe 26 iulie, în timp ce returul va avea loc pe 2 august.

Plecat chiar în această vară de la Steaua, Alex Chipciu le-a transmis și el un mesaj de încurajare foștilor colegi de la Steaua. La rândul său, Chipciu va juca cu noua formție, Anderlecht, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, cu FK Rostov.

„Îmi pare rău că meciul Stelei e la aceeași oră cu Rostov – Anderlecht, mi-ar fi plăcut să-l văd. Sunt alături de foștii mei colegi, am vorbit cu câțiva dintre ei și le-am urat baftă, știu că pot să scoată un rezultat bun și sper să ne calificăm împreuna în turul următor”, a declarat Chipciu pentru Eu Sunt 12. Meciul FK Rostov – Anderlecht se va juca marți, de la ora 21:00.

SPARTA PRAGA – STEAUA.Pro TV va difuza marți, 26 iulie, meciul dintre Sparta Praga și Steaua București, în direct, de la ora 21:00, acesta fiind primul pas al Stelei spre noul sezon UEFA Champions League, potrivit unui comunicat al televiziunii remis MEDIAFAX.

La 30 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni la Sevilla, Steaua are o nouă șansă de a se lupta în competiție. Pentru a spera la o calificare în grupele UEFA Champions League, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf are o misiune destul de dificilă.

Prima bătălie dintre cele două echipe va avea loc pe Generali Arena din Praga (fostul Stadion Letna) și va fi transmisă live de Pro TV marți, de la 21:00, iar returul se va juca pe 2 august.

Meciul va fi transmis în direct și pe platforma online, care poate fi accesată pe bază de abonament, Voyo.

SPARTA PRAGA – STEAUA.George Becali, finanțatorul echipei Steaua București, a anunțat, duminică, faptul că mijlocașul algerian Jugurtha Hamroun nu va avea parte de prea multă indulgență, după ce nu s-a prezentat la antrenamente și a plecat în Elveția fără să primească acceptul clubului.

Fotbalistul sosit de la Oțelul Galați în vara anului 2015 i-a cerut lui Reghecampf să-l lase să plece la Paris, pentru a-și rezolva unele probleme personale. Hamroun n-a primit acceptul, mai ales că Steaua joacă marți cu Sparta Praga, dar totuși acesta a plecat. Nu la Paris, așa cum i-a transmis lui Reghecampf, ci la Zurich.

Becali susține că vizita jucătorului în Elveția are legătură cu oferta pe care acesta o are de la Al Sadd. Pe scurt, a plecat să negocieze cu oficialii clubului din Qatar. Patronul Stelei spune că Hamroun riscă să fie suspendat până la finalul contractului, dacă arabii nu plătesc 3 milioane de euro pentru transferul său. Potrivit afirmațiilor făcute de Mirel Rădoi, Al Sadd oferă 2,5 milioane de euro.

„Crede că pleacă atunci când vrea el, vine când vrea. Sunt oameni în care nu poți să-ți pui baza. A plecat de capul lui, pe urmă am aflat că s-a dus în Elveția cu aia din Qatar. El poate să plece, dar niciun ban sub 3 milioane. Doi ani suspendare și cu asta basta.

Steaua îngenunchează în fața unui fotbalist? Sau Becali îngenunchează în fața unui fotbalist? Niciodată! Îi dau salariu și stă, care-i problema? Îl penalizăm cu 25% din contract, pe urma îl trimitem la 6 dimineața să se antreneze la liceu. El se întoarce, o să vină la echipă, dar nu va juca. Spunea că e la Paris, noi am aflat că e în Elveția. Se întoarce în seara asta. Să se antreneze, Liga Campionilor nu vede. Dacă e slabită echipa, ce? Am niște principii și așa am răzbit în viață!”, a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Jugurtha Hamroun a strâns 36 de meciuri, zece goluri și șase pase decisive în toate competițiile în care a evoluat cu Steaua București.

SPARTA PRAGA – STEAUA.Jugurtha Hamroun a fost exclus din lot de Reghecampf după ce a lipsit de la antrenamentul tactic pentru partida cu Sparta Praga, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor și nu va fi folosit în partida programată marți seară, de la 21:00.

În acest sezon, amenda prevăzută în Regulamentul Intern al Stelei pentru absența nemotivată de la un antrenament este de 5000 de euro, adică aproximativ 50% din salariul lunar al lui Hamroun la Steaua, scrie ProSport. Totuși, amenda maximă prevăzută de regulament este de 10.000 de euro, aplicabilă jucătorilor care se prezintă la antrenamente în stare de ebrietate.

Hamroun a invocat probleme personale și le-a cerut oficialilor vicecampioanei o zi liberă, duminică, pentru a le putea rezolva, însă a fost refuzat, în condițiile în care au rămas mai puțin de trei zile până la meciul din Cehia. Chiar dacă a fost amenințat că va primi amenda maximă prevăzută de Regulamentul de Ordine Interioară, algerianul a plecat oricum din țară și nu s-a prezentat la antrenament, iar acum va fi nevoit să suporte consecințele.

Dincolo de faptul că a plecat de la echipă cu scurt timp înainte de meciul cu Sparta Praga, Hamroun i-a supărat pe șefii Stelei și pentru că aceștia s-au simțit mințiți. Mijlocașul s-a învoit inițial pentru „a-și rezolva probleme personale” la Paris, însă, conform Digi Sport, tatăl fotbalistului a publicat sâmbătă seară o imagine surprinsă în Elveția, la Zurich, în care apare alături de jucătorul Stelei.

SPARTA PRAGA – STEAUA.Site-ul oficial al UEFA a anunțat duminică că arbitrul german Daniel Siebert va conduce brigada ce va oficia la meciul dintre Sparta Praga și Steaua București din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Ceilalți trei membri ai brigăzii conduse de Siebert sunt tot din Germania: Jan Seidel și Dominik Schaal, în timp ce arbitru de rezervă va fi Benjamin Cortus. Observator va fi turcul Murat Ilgaz, în timp ce delegatul UEFA va fi Peadar Ryan din Irlanda.

Daniel Siebert are 32 de ani și s-a născut la Berlin. Este profesor cu jumătate de normă la o școală din orașul natal și și-a început cariera de arbitru în 1998. Din 2012 arbitrează în prima ligă din Germania. Și-a făcut debutul pe 1 septembrie la meciul dintre Schalke 04 și Augsburg. este arbitru FIFA din 2015, find cel mai tânăr dintre cei 10 germani aflați pe lista FIFA.

Primul meci internațional de seniori pe care l-a arbitrat a fost amicalul dintre Luxemburg și Moldova disputat pe 9 iunie 2015.

SPARTA PRAGA – STEAUA.Situație tensionată la Steaua, cu doar trei zile înante de debutul în preliminariile Champions League. Algerianul Jugurtha Hamroun a fost exclus din lot chiar înainte de partida cu Sparta Praga, după ce a ratat antrenamentul tactic pentru partida de marți seara.

Steaua a anunțat pe site-ul oficial că Hamroun nu va face parte din lot, dar și că mijlocașul ofensiv va primi „amenda maximă prevăzută de Regulamentul Intern”.

Hamroun le-a transmis oficialilor grupării roș-albastre că are nevoie să plece din țară în cursul zilei de duminică pentru a-și rezolva niște probleme personale, dar nu a primit acceptul lui Laurențiu Reghecampf, în condițiile în care Steaua se află în fața unui meci crucial în cupele europene. Chiar și așa, Hamroun a decis să plece, iar în această dimineață nu s-a prezentat la antrenament.

„FC Steaua Bucuresti anunta ca Jugurtha Hamroun nu va face parte din lotul echipei pentru partida din turul III preliminar al UEFA Champions League cu AC Sparta Praga, care se va disputa marti, 26 iulie, in Cehia.

Acesta a informat antrenorul si directorul sportiv al echipei ca nu se va prezenta la antrenamentul echipei de duminica, exprimandu-si intentia de a parasi tara pentru a rezolva probleme personale.

Desi i s-a adus la cunostinta faptul ca neprezentarea aduce de la sine amenda maxima prevazuta de Regulamentul Intern, acesta a decis sa nu se prezinte la antrenamentul tactic dinaintea partidei cu AC Sparta Praga, cea mai importanta a sezonului pentru clubul nostru”, se arată într-un comunicat emis de clubul Steaua.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Din ce face bani presupusul iubit al Simonei Halep? Are 57 de ani şi o...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Se iubește cu Simona Halep!? 'Regele mezelurilor' din România rupe tăcerea, după ce s-a detonat...
DUREROS! Semnele cu care a rămas Oana Lis după CANCERUL DE PIELE
Reparaţiile auto, mai scumpe şi cu 20%. La o lucrare de 15.000 de lei, 5.500-6.000...
El este bărbatul ucis cu sânge rece în Crângași! Cei doi ucigași l-au snopit în...
Noi ajutoare pentru români! Ministrul Muncii a anunțat două proiecte în valoare de 85 de...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Volkswagen renunţă la planul de a trece la maşini complet electrice. Gigantul german este surprins...
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
Buletinul și permisul se SCHIMBĂ complet. Este o premieră în România
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Alimentele bogate în sare ar trebui interzise, recomandă OMS
×